Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Házasság

„Eltűnt az intimitás a kapcsolatunkból, így szexmasszázsra járok”

2023. május 11.

2 perc olvasás

ELLE

párkapcsolat intimitás szexmasszázs
„Eltűnt az intimitás a kapcsolatunkból, így szexmasszázsra járok”
© Shutterstock

Egy nő őszintén vallott arról, hogy miért jár szexmasszázsra.


Egy nő, aki közel 40 éve él házasságban a férjével elárulta, hogy szexmasszázsra jár, mert a kapcsolatukból teljesen eltűnt a romantika, az intimitás és a szenvedély, ezért úgy érzi, hogy mindezt máshol kell megkapnia. Most a Redditen mesélte el a történetét. 

Nagyjából 15 éve nincs semmi intimitás köztem és a férjem között. Nem alszunk egy ágyban sem. Hiányzik a szenvedély, a másik ember közelsége és az, hogy valaki törődjön velem. A férjem meg sem próbál ágyba bújni velem, messziről kerül, ő úgy érzi, hogy nincs már szüksége erre. Szeretem a férjem és a közös életünket, de nem bírom ezt így, ezért néhány hónapja elkezdem szexmasszázsra járni, ahol minden igényemet kielégítik. Közben bűntudatom van, hogy ezt teszem, nem tudom, hogy elmondjam-e a férjemnek. Próbáltam leállni, de otthon nem kapom meg  azt, amire szükségem van, míg máshol igen.

- mondta el a történetét a nő.

Ezt írják a kommentelők

A férjed is tehet arról, hogy idáig jutottál. Ha úgy érzed legyél őszinte, de ne legyen mindenért bűntudatod

- írta valaki.

Ez történik, ha csak a megszokás tart össze két embert

- szólt hozzá valaki más.

Szerintem ülj le vele, és őszintén mondd el, hogy mi bánt. Talán benne is van valami, amit szeretne megosztani, valamint az is érdekes, hogy 15 éve nem ért hozzád, talán neki is van valaki más az életében? 

- tette fel a kérdést egy másik hozzászóló. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves