Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGCSALÁS

„Nemi betegséget kaptam a barátomtól, majd kiderült, hogy nős”

2023. április 19.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás szerelmi csalódás nemi betegség
„Nemi betegséget kaptam a barátomtól, majd kiderült, hogy nős”
© Getty Images

A nő egy véletlennek köszönhetően jött rá, hogy a férfi, akit pár hónapja megismert, nős. Ha ez nem lenne elég, rádöbbent, egy nemi betegséget is elkapott tőle. 


A csalódott nő az egyik közösségi oldalon kért tanácsot, miután véletlenül rájött, az új barátja mindenben hazudott neki. Teljesen kétségbeesett, főként azután, amikor megtudta, hogy nemi betegséget kapott. 

Nemi betegséget kapott a nő a hűtlen férfitól 

A nő a Redditen osztotta meg a történetét, szeretett volna tanácsot kérni, ezért árulta el a fájdalmas kapcsolata részleteit. 

Néhány hónapja randevúzok egy 50 év körüli férfival. Fantasztikus úriember, nagyon szeretetteljes volt a kapcsolatunk. Míg üzleti úton volt, láttam, hogy a névtábláján más név van, mint amit nekem mondott. A Facebookon megtaláltam a valódi profilját, és romantikus fotókat a feleségével. Mit tegyek? Azok, akik azt mondják, csak dobjam ki, és ne mondjam el senkinek, herpeszt kaptam tőle. Ezt a feleségnek is tudnia kell, igaz? Nagyon szomorú és csalódott vagyok amiatt, ahogy az emberek egymással bánnak.

A történeten sokan felháborodtak, ugyanakkor megpróbálták hasznos tanácsokkal ellátni a csalódott nőt. A legtöbben úgy vélik, szólnia kell a feleségnek, már csak a nemi betegség miatt is. Nem tudni, a férfi hány nővel tarthatott fenn viszonyt, erről jobb, ha tud. 

Nagyon sajnálom. Igen, üzennék a feleségnek. Az egészet elmondanám. Mellékelj képernyőképeket stb. Nem a te problémád, hogy mit csinál vele

– írta az egyik internetező. 

Természetesen gyászolj! Micsoda sokk, árulás, és herpeszt is kaptál tőle. Biztos vagyok benne, hogy most rengeteg érzelem kavarog benned. Szeresd önmagad

– tanácsolta egy másik felhasználó. 

Voltak, akik azt tanácsolták a nőnek, gondolja át a döntését. Előfordulhat, hogy a férfi profi a hazudozásban, így a feleséget már régóta manipulálja, és különféle hazugságokat hitet el vele. Ebben az esetben könnyedén előfordulhat, hogy a nő lesz a bűnbak, miközben a férj gond nélkül kikeveredik a helyzetből. 

Miért vesződnél a feleséggel, és vinnél még több drámát az életedbe?

– javasolta a kommentelő. 

Sokak szerint az a megfelelő lépés, ha mindenhol letiltja a férfit, elvág vele minden kommunikációt, és többet nem találkozik vele. Nem foglalkozik a feleséggel, és lezárja ezt az egész ügyet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves