Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kontrolláló partner

„A párom arra utasított, hogy viseljek melltartót a férfi barátaim előtt”

2023. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

melltartó párkapcsolat probléma
„A párom arra utasított, hogy viseljek melltartót a férfi barátaim előtt”
© Shutterstock

Egy nő és a párja azon vesztek össze, hogy mikor kellene melltartót viselnie.


Egy fiatal férfi a Redditen mondta el, hogy összevesztek a párjával, miután arra utasította, hogy viseljen melltartót, ha a férfi barátaival találkozik. Arra azonban nem számíthatott, hogy a kommentelők őt fogják szétszedni, és sokak szerint a fiatal nőnek el kellene hagynia a párját. 

Szeret néha melltartó nélkül járkálni, és ezt nem bánom, de nekem bajom van vele, ha pasikkal lóg. Mondtam neki, hogy nagyon furcsának találom, ha egy pasival fog lógni melltartó nélkül. Legalább ügyeljen rá. Azt mondta, holnap felhív, és megbeszélhetjük

 –  írta a fiatal férfi a fórumon. 

Szétszedték a kommentelők 

Ez kontrollálás. Azt hordhat, amit akar, akivel akar, ő nem a te bábod

 – írta egy kommentelő.

Nem szabad így irányítanod a barátnődet. Neki joga van úgy öltözködni, ahogy neki tetszik, és ha nem hiszel abban, hogy a barátaitok és a barátnőd tiszteletben tartják a kapcsolatod határait, akkor ez az igazi probléma, amin dolgoznod kell

– mondta el a véleményét valaki más. 

Én a barátnőd helyében szakítanék. Túlléptél egy határt

– szólt hozzá valaki más. 

A fiatal férfi később azt írta, hogy igaza van a kommentelőknek, és rájött, hogy ez így nem oké, de állítja, hogy nem kontrollálni akarta a barátnőjét, csupán óvatosan rávezetni, hogy viseljen melltartót a barátok előtt, de mostanra belátta, hogy ez őrültség. Ezt írta a férfi a kommentek után:

Felnyitottátok a szememet.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves