Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CONGRATULATIONS

Lebuktatta a hatalmas gyémántgyűrűje: eljegyezték Adele-t!

2023. február 28.

2 perc olvasás

Szőke Anna

esküvő Adele eljegyzés eljegyzési gyűrű Rich Paul nyári esküvő
Lebuktatta a hatalmas gyémántgyűrűje: eljegyezték Adele-t!
© Instagram.com/adele

Úgy tűnik, hogy 2 együtt töltött év után Rich Paul megkérte Adele kezét. Az énekesnő pedig igent mondott, legalábbis erről tanúskodik új, méretes gyémántgyűrűje.


A Deux Moi információi szerint, a sztárhoz egészen közeli források is megerősítették, hogy Adele és kedvese a sportkörökben elismert Rich Paul eljegyezték egymást. Legutóbbi Las Vegas-i koncertjén pedig a 34 éves énekesnő meg is villantotta elképesztő jegygyűrűjét.

Valóra válik Adele álma?

Adele-nek ez lesz a második házassága, míg a 41 éves Rich Paul korábban még nem él házasságban. A sztár hétvégi fellépésén debütált különleges gyémántgyűrű, és a kiszivárgó információk is arra engednek következtetni, hogy idén nyáron bizony nagy események várnak a szerelmespárra. 

Adele első házasságának kudarca után különösen figyelt arra, hogy magánéletét minden áron megóvja. Ennek ellenére a Paul Rich iránti érzelmeiről már többször is tanúbizonyságot tett. Láthattuk már a koncertje során lesétálni a közönség soraiba és puszit nyomni kedvese arcára, dedikált már dalt is Paul-nak és többször elhangzott már nyilvánosság előtt a szájából, hogy az életénél is jobban szereti a férfit.

adele_eljegyzes_elle
Fotó: Getty Images/ Kevin Mazur

Egy tavaly nyári interjújában Adele arról is beszámolt, hogy minden vágya, hogy háziasszony lehessen és családot alapíthassanak kedvesével.

Sosem voltam még ennyire szerelmes. Egyszerűen a megszállottja vagyok Rich-nek, és igen mindenképp szeretnék még gyerekeket. Családanya típus vagyok, egy mátriárka, a stabil családi háttér segíti a zenémet is. De ebben a pillanatban most minden fókuszom a vegasi koncertjeimen van, igazán oda akarom tenni magam

– osztotta meg érzéseit és terveit az olvasókkal az énekesnő, akinek előző házasságából már van egy 9 éves kisfia, Angelo.


A gyűrű

Az Adele hétvégi fellépésén látható különleges gyémántgyűrűt a szemfülesek már be is azonosították. A 8 karátos, csepp alakú gyémánttal díszített platina gyűrű állítólag közel fél millió fontba (nagyjából 216 millió forintba) kerülhetett.

adele_eljegyzes_elle
Fotó: Instagram/@adele.lauriebr

Maga a foglalat is apró, kerek gyémántokkal díszített, a központi kő mindkét oldalán. Szépséges dizájn, mely garantálja, hogy a csepp alakú gyémánt igazán látványos lehessen. Amennyiben a gyémánt valóban 8 karátos, színtelen, tiszta, akkor bizony egy igencsak borsos árú ékszerről beszélünk

– elemezte Alexandra Michell gyémántszakértő.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves