Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

Adele megható dolgot tett a koncertjén

2022. november 28.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Adele énekesnő gyász halál las vegas
Adele megható dolgot tett a koncertjén
© Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images

Adele éppen Las Vegasban lép fel, a szombati koncertjén pedig megható módon emlékezett meg a barátja édesanyjáról. 


Adele most hónapokon keresztül Las Vegasban lép fel, amit korábban élete egyik legnagyobb kihívásának nevezett. Ennek ellenére hatalmas a siker, a rajongói pedig imádják a koncertsorozatot. Szombaton egy megható gesztussal szakította félbe a fellépését, és a színpadon emlékezett meg a barátja édesanyjáról.

Mindenki Adele megható gesztusáról beszél

A helyszíni beszámolók szerint, Adele a Make Your Feel My Love című dala előtt megkérte a közönséget, hogy kapcsolják be a telefonjuk vakuját, emeljék a magasba, hogy a barátja édesanyja biztosan láthassa a fényt a mennyből. 

Raven, aki Adele fotósa és barátja egyben nagyon közeli kapcsolatban áll az énekesnővel. Évek óta ő készíti a koncertfelvételeket, így Las Vegasba is elkísérte. Az informátorok szerint Adele biztosította a támogatásáról a barátját, és felajánlotta neki, hogy nyugodtan pihenjen, vegyen ki szabadságot, amennyit csak szeretne. Adele számára nagyon fontos a család, így megérti, hogy Ravent nagyon lesújtotta az édesanyja elvesztése.

Adele barátja egy Instagram bejegyzést is közzétett, amiben elárulta, hogy az egyik utolsó dolog, amit az édesanyajával közösen csinált, az volt, hogy megmutatta neki az énekesnőről készült fotókat. Nagyon várta, hogy közösen nézhessék meg a koncertet, és szomorú, hogy erre már nem lesz lehetőségük. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves