Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

REMOTE KISS

Bizarr megoldást kínálnak Kínában a távkapcsolatban élő szerelmeseknek

2023. február 27.

3 perc olvasás

Szőke Anna
csok szerelem párkapcsolat távkapcsolat kínai találmány
Bizarr megoldást kínálnak Kínában a távkapcsolatban élő szerelmeseknek
© instagram.com/cnn

Egészen elképesztő készüléket dobtak piacra, mellyel a távkapcsolatban élő szerelmesek az interneten segítségével csókolózhatnak.


A döbbenetes, mobiltelefonra erősíthető készüléken, két szilikonból megformázott ajak található, ezek érzékelőkkel vannak ellátva és képesek rögzíteni illetve újra leképezni a csókot adó és kapó felek ajkainak mozgását. Világmegváltó ötlet távkapcsolatban élőknek, vagy csupán egy megosztó kütyü?

Csak francia csókot ne várjunk tőle

A készüléken csupán ajkak vannak, a nyelv illetve a szájüreg nyílása nincs megformázva. Viszont az ajkak mozgása – legalábbis beszámolók szerint – rendkívül realisztikus. Ráadásul az ajkak testmelegek, hogy ezzel is növeljék a csók még élethűbb érzetét.A másik fél nem csak ajkainak mozgását és hőmérsékletét, de a telefon mikrofonjának köszönhetően a csókjának hangjait is elküldheti, hogy partnere a telefon túloldalán még több dimenziós élménynek lehessen részese.


Hasznos lehet egy távkapcsolatban?

A készüléket feltalálóként jegyző kínai Jiang Zhongli saját tapasztalataiból merített a találmány megalkotásakor.

Az egyetemi éveim alatt távkapcsolatban éltem a barátnőmmel, és az egyetlen kapcsolódási pontunk a telefonunk volt. Ez inspirált, amikor megalkottam a gépet

– nyilatkozta a megosztó kütyü szellemi atyja.

Elmondása szerint a népszerű kínai webáruházban a taobao-n havonta nagyjából 100 készüléket adnak el, de reményei szerint egy befektető segítségével még magasabb szintre lehetne fejleszteni a technológiát, és akkor igazán berobbanhatna a piacra ez a furcsa ketyere.

Ahhoz, hogy a készüléket használni lehessen, le kell tölteni egy applikációt. Meg kell találnunk a partnerünket az applikáción keresztül, majd indítani egy videóhívást és már röpködhetnek is a csókok.

2016-ban már láthattunk valami hasonlót, amikor a Kissinger nevű gép elindult hódító hadjáratára Malajziából, de ott csupán egy szilikon lap volt a csókolandó felület és nem ilyen élethű ajkak, mint most az újabb fejlesztés esetében.


 

Kalandozásra is lehetőséget ad

Habár a távcsók gépezet elsősorban a monogám kapcsolatok életben maradását hivatott elősegíteni, az applikáció készítői azokra is gondoltak, akik inkább ismerkednének, vagy új csókpartnereket is szívesen felfedeznének.

Az app-ban ugyanis van egy olyan funkció, ahol ismeretlenek találhatnak csók partnert (Kissing Square) illetve arra is lehetőség van, hogy rögzítsük a csókunkat és "bedobjuk a közösbe", hogy mások is kipróbálhassák.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves