Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VONZALOM

„A férjem világított rá, hogy leszbikus vagyok”

2022. július 11.

3 perc olvasás

ELLE

szerelem válás házasság leszbikus megcsalás párkapcsolat
„A férjem világított rá, hogy leszbikus vagyok”
© Shutterstock

Brutálisan őszinte vallomást tett közzé egy háromgyerekes anyuka: a férje világított rá, hogy igazából leszbikus.


A 34 éves Jennifer, akinek három gyermeke van, az interneten vallotta be, hogy egy sorozat nyitotta fel a szemét, hogy leszbikus. Miután a BBC-n futó a Killing Eve with James című sorozatot nézte a pandémia alatt, valami megváltozott benne. 

A filmek és a férj mutatták meg a számára helyes utat

Annak ellenére, hogy már korábban is inkább a színésznőkről ábrándoztam egy-egy film után, nem pedig a férfi színészekről, soha nem fordult meg a fejemben a gondolat, hogy leszbikus lennék. Csak amikor a három gyerekem apja, a férjem James hozta fel a szexualitásom témáját, akkor kezdtem el összekapcsolni a pontokat. Megnéztük a This Is England című filmet, és azon kaptam magam, hogy a nap hátralevő részében nemigen gondolok másra, mint Vicky McClure-re, a film sztárjára. Áttértünk a Killing Eve-re, és Jodie Comer ugyanúgy elterelte a figyelmemet, de ezt inkább a csodálatnak tulajdonítottam, nem gondoltam bele ennél komolyabbat. Valójában a férjem hozta fel először, hogy lehet, hogy leszbikus vagyok ezeket látva. 

Jennifer saját bevallása szerint eleinte megsértődött, mert nem értette, miért gondolja egy férfi, hogy szex gondolata nélkül nem értékelhetik egymást a nők. Miért kell bármilyen jószándékú dologba egyből szexet látni? 

Aztán ahogy telt az idő, és a nők iránti érdeklődésem csak fokozódott, nem tudtam letagadni az igazi érzéseimet.

Jennifer szerencséjére a megértő férj, James bátorította őt, hogy fedezze fel szexualitását, és maga bíztatta, hogy találkozzon, randevúzzon a nőkkel. A háromgyerekes anyuka a Tinderen ismerte meg első partnereit, és úgy érezte a találkozók után, hogy végre egyenrangú fél lehet egy kapcsolatban, megkönnyebbült a sok év férfiakkal való ismerkedés és együttlét után. 

A barátok mindig is tudták, hogy Jennifer a nőkhöz vonzódik

Korábban a férje mellett például csak tetőtől talpig pizsamában tudott nyugovóra térni, ám a nők mellett teljesen meztelenül is bátran elalszik. 

A kitekintések mellett pedig mindketten azon dolgoztak, hogy megmeneküljön a házasságuk, sőt, még a poligámiát is felvették a megfontolandó dolgok listájára, ám végül mégis úgy döntöttek, jobb lesz, ha külön folytatják. 

Boldog szülői vagyunk a gyermekeinknek. Szinte minden nap találkozunk James-szel, és rengeteg időt töltünk együtt családként. Soha nem volt még ennyire jó a kapcsolatunk. James hihetetlen, mennyire támogat engem, de sajnos rossz neműnek született. A barátaim egyébként azt mondták, megkönnyebbültek, hogy én is rájöttem, hogy leszbikus vagyok, mert már az elejétől fogva látták rajtam, hogy igazából a saját nememhez vonzódom. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves