Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÁLÁS

5 jel, hogy a férjed arra készül, hogy elhagy

2022. augusztus 30.

2 perc olvasás

ELLE

válás házasság megcsalás szakítás
5 jel, hogy a férjed arra készül, hogy elhagy
© Francesco Carta fotografo via Getty Images

Ha ezeket tapasztalod, sajnos elképzelhető, hogy nem tervez veled a későbbiekben. 


Egy házasság vége általában soha nem meglepetés. Az esetek nagy százalékában elmondható, hogy előjelek sora előzte meg a sorsfordító döntést: itt az ideje külön utakon folytatni. Na de mik azok a dolgok, amelyekre érdemes odafigyelned? Melyek a válás jelei?

Egyre több az én

Régen mindenben kikérte a véleményed? Nem volt kérdés, hogy egyes dolgokat közösen csináltok? Mostanában viszont inkább egyedül tervez, inkább csak magát figyelembe véve dönt? Sajnos nem lehet véletlen, hogy nem számol már veletek a mindennapokban. 

A szexuális élet hiánya

Természetesen ahogyan telik az idő, nem meglepő, hogy az összebújások száma csökken, az intim együttlétek rendszeressége ritkul. Azonban ha ez extrém mértékben történik, esetleg teljesen megszűnik, az figyelmeztető jel lehet. 

Egyre több időt tölt máshol

Persze az ember vágyik a szabadidős tevékenységekre, egy kis kiszakadásra, a társaságára. Ám ha már inkább menekül otthonról és indokolatlanul sok időt tölt távol, az aggasztó lehet. 

Tervezgetések megszűnése

Régen gyakran játszottatok a gondolattal, milyen lesz majd a jövőtök? Új kocsi, új ház, nagy család, a jövő évi nyaralás - együtt vitattátok meg, ki mire vágyik, mik a céljaitok? Mára azonban nincs ilyen, ennek pedig talán oka van. 

Nem csinálhatod jól a dolgokat

Mindegy, hogy mi történik, mindegy, hányszor kérsz bocsánatot, egyszerűen semmi sem jó. Már szinte annak is konfliktus a vége, ha levegőt veszel? Sajnos egy ilyen helyzetből nagyon-nagyon nehéz kimászni, ő pedig elképzelhető, hogy már nem is szeretne. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves