Quantcast

SZEMÉLYISÉGTESZT

Sokat elárul rólunk, hogyan tartjuk a telefonunkat

Sokat elárul rólunk, hogyan tartjuk a telefonunkat
© Shutterstock

Sokszor a legapróbb dolgok is alapos képet festenek az emberekről. Így az is nagyon árulkodó, hogyan tartod a telefonodat.

A szakértők szerint minden amit teszel, tükrözi azt, hogy milyen ember vagy, akár a legapróbb hétköznapi dolgok is. Attól kezdve, ahogyan másokkal kommunikálsz addig, hogy mi a kedvenc színed vagy éppen mit veszel fel, mindennek jelentősége van.

A személyiségteszt kemény tükröt állíthat elénk

Egy a The Sun szakértői összeállítottak egy válogatást, és a személyiségteszt szerint még az is beszédes, hogy ki hogyan tartja a telefonját, mert ez is sokat elmondhat arról, hogy ki is vagy valójában. Azt gondolhatnánk, hogy ez csak az egyszerű személyes preferencia kérdése, de valójában sokkal mélyebb dolgokra utalhat.

Személyiségteszt: így árul el a telefonod
Fotó: The Sun
 

 

A telefon tartásának legelterjedtebb módja, az, amikor négy ujjal a kezünkben van, és közben a hüvelykujjal manőverezünk. Aki így tesz, az gondtalan, boldog és magabiztos ember a szakértők szerint. Ha te is ezt a módot követed, akkor képes vagy elfogadni bármit, amit az élet eléd hoz, és a panaszkodás nem jellemző rád. Jellemző még ezekre az emberekre, hogy bíznak a képességeikben, folyamatosan előre haladnak az életükben, és megragadnak minden új lehetőséget, még akkor is, ha ezzel kilépnek a komfortzónájukból.

Vannak más módok is

Aki a második képen lévő módot választja és az egyik hüvelykujjával görget, de a másikban tartja a telefonját, az pragmatikus, intuitív és bölcs. Ha így tartod a telefonod, akkor inkább légy óvatos, minthogy kockáztass és sok pénzt veszíts. Empatikus, gondoskodó vagy, és tökéletes emberismerő. Ezek a tulajdonságok állítólag megkönnyítik a randevúzást is.

Aki mindkét hüvelykujját a képernyőn tartja a telefonján, az köztudottan gyorsan talál megoldást a kihívásokra. Rátermett és alkalmazkodó, minden helyzetben megtalálja, hogyan érezze jól magát. A harmadik kép azt is jelzi, ezek az emberek a legenergikusabbak a bulikon és ünnepségeken.

Végül, de nem utolsó sorban a mutató ujjal való görgetés azt jelenti, hogy az embereket lenyűgözi élénk képzelőereje és eredeti ötletei. Ezek az emberek bármilyen pályát is választanak, nagy eséllyel sikeresek lesznek benne. Ugyan extrovertáltak és jobban szeretik az elszigeteltséget, ha ezt megkapják, teljesen feltöltődve tudnak visszatérni. Viszont, félénkek a szerelmi kapcsolatokban és jobban kedvelik, ha a másik fél teszi meg az első lépést. Ám új barátságok kötésében akár kezdeményezőbbek is tudnak lenni. 

Via

MÉG TÖBB ÉRDEKES FELADVÁNY

Te mit látsz a képen? Döbbenetes dolgot árul el az agyadról

Itt az újabb netes őrület: sellőt vagy halat látsz a képen?

Fiatal lány vagy idős úr: te mit látsz a képen?