Quantcast

Karismatisk

Mesebeli dizájner kollekció érkezik az IKEA-ba

© IKEA Karismatisk

A 80 éves brit divattervező, Zandra Rhodes álmodta meg a különleges darabokat.

Karismatisk néven érkezik szeptemberben az IKEA-ba Zandra Rhodes brit divat- és textiltervező legújabb kollekciója, amelynek jelszava a következő: nincs olyan, hogy túl sok szín vagy minta! A 26 egyedi darabból álló kollekcióban különleges vázák, szőnyege, textilek, párnák is helyet kaptak. Sőt, Zandra újraálmodta az IKEA ikonikus Frakta bevásárlótáskáját is, ami pink, fodros verzióban lesz kapható. „A Frakta táska maga az IKEA, így nem maradhatott ki a Karismatisk kollekcióból. Nagyon izgatott voltam, hogy az egyik leghíresebb IKEA-termékhez adhatom a magam stílusát” – mondta Zandra Rhodes.

A mintákkal és színekkel egyszerűen és megfizethető módon változtathatunk az otthonunkon, hogy az még jobban kifejezze a személyiségünket. Ezért esett az IKEA választása ezúttal is a vibráló és merész stílusáról híres divattervezőre, akivel közösen hozták létre a mesés kollekciót. A cél az volt, hogy olyan kifejező és funkcionális kiegészítők szülessenek, amelyeket a kereskedelmi divat kontextusán kívül is lehet élvezni és értékelni.

„Csodálatos, hogy mind a mintákkal, mind a színekkel a végsőkig elmehettünk. Zandra fenomenálisan ért ehhez, a merész minták és élénk színek ötvözéséhez, amiből valami csábítóan szép és izgalmas születik meg. Lenyűgözött az a nyílt és hívogató hozzáállás a munkához, ahol minden ötletet szívesen látnak” – mondta Paulin Machado, az IKEA tervezője, aki közösen dolgozott Zandrával az új kollekción.

További képekért kattints a galériánkra!