Quantcast

Romantika a természetben

Fényűzés a lombok ölelésében

Fényűzés a lombok ölelésében
© TreeHouse

Hatalmas üveg felületek a nappali és a háló tereiben, ablakon beintegető faágak, madárcsicsergés, az erdő illata, jakuzzi az erkélyen – a TreeHouses természetközeliséget és fényűzést ötvöző lombházainak vonzereje felülmúlhatatlan.

A ki minden érzéket kényeztető pihenésre, csendre és nyugalomra vágyik, legjobb, ha máris lefoglalja az egyik lombházat a TreeHouses Noszvaj weboldalán, ugyanis nem sok szabad időpont akad – érdemes jó előre tervezni, ha itt szeretnénk kikapcsolódni. Magyarország egyik legkülönlegesebb szálláshelye a Bükk egy teljesen zöld, eldugott völgyében található, és kifejezetten párok számára tervezték – mindent úgy alakítottak ki, hogy meghitt pillanatokat élhessenek át, akik kettesben eltöltenek itt néhány napot.

A minimalista, skandináv stílusú házak lakosztályméretűek: nemcsak a nappaliban érezzük úgy, mintha a faágak egyikéről néznénk szét, a hálószoba hatalmas ablakaiból is a lombokat, az erdő sűrűjét látjuk a magasból – egészen a természet részének érezhetjük magunkat. A cölöpökre épített lucfenyőházak semmihez sem hasonlító élményhez juttatják lakóikat: panoráma nyílik a síkfőkúti tavak egyikére, és ameddig a szem ellát, minden csupa zöld, illetve évszaktól függően akár őszi színekben is pompázhat. A házak mindegyike rendelkezik fűtéssel, így az év bármely szakában, télen is látogathatók – ilyenkor különösen jólesik a szaunában lazítani.

A TreeHouses háromféle szálláshelyet kínál, melyek a szaunát kivéve ugyanazzal a felszereltséggel rendelkeznek: a kilátótornyokban és a kabinokban privát infraszauna található, a lombházakhoz közös használatú finn szauna tartozik. Ebédelni elmehetünk a környék valamelyik izgalmas és színvonalas vendéglátóhelyére, és a jakuzziban fogyaszthatjuk el a minibárból kiválasztott italunkat. Nem kell attól tartanunk, hogy illetéktelen tekintetek zavarnak meg bennünket, a házak elhelyezése ugyanis biztosítja a teljes intimitást és magányt.

Ha valaki aktív pihenésre is vágyik, felfedezheti a környék látnivalóit és gasztronómiai élvezeteit – a szállásadók minden segítséget megadnak, hogy vendégeik megtalálják a számukra ideális programokat. Népszerűek az Eger környéki borpincék vacsorái, de évszaktól és időjárástól függően lovaglásra, túrázásra és akár siklóernyőzésre is van lehetőség a közelben. Ha ahhoz van kedvünk, biciklire pattanhatunk, és két keréken is bejárhatjuk a Bükk falvait, erdőit, mezőit, mert a szálláshoz ingyenes kerékpárhasználat jár.

A TreeHouses lombházait 2018-ban az év szállásának választották, és nem véletlenül: a négycsillagos szállodák felszereltségével rendelkező házak más szálláshelyekre nem jellemző tulajdonságokat ötvöznek: luxust és természetközeliséget, intimitást és magas színvonalú ellátást. Ez az a hely, ahol egyedül lehetünk, mégis úgy érezhetjük, gondoskodnak rólunk: ha szeretnénk, érkezéskor pezsgő és virág fogad minket, illetve Breakfast Boxot kapunk reggelire, melyet láthatatlan kezek helyeznek az ajtónk elé, hogy ébredés után rögtön ott találjuk, és akár a jakuzziban fogyasszuk el a válogatott helyi finomságokat. Ez a kényeztetés egy évben legalább egyszer mindenkinek jár!

Cheers! 

Az első ötven 2 éjszakás foglalás esetén meglepünk egy MUMM Champagne bekészítéssel*!
Foglalásnál használd az ELLE kódot! www.treehouses.hu

*Minimum 2 éjszakás, véglegesen visszaigazolt foglalás esetén 2022. január 31. és március 31. között. A promóció a készlet erejéig tart és 0,75 liter kiszerelésű pezsgőt tartalmaz.