Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PRINCE WILLIAM

Különleges forgatási fotó érkezett Vilmos hercegről A korona új évadából

2023. március 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat királyi család Vilmos herceg a korona Katalin hercegné
Különleges forgatási fotó érkezett Vilmos hercegről A korona új évadából
© Chris Jackson / Getty Images

Egyre izgalmasabb forgatási fotók érkeznek A korona új évadából, most Vilmos herceget láthatjuk egy kocsmában. 


A korona hatodik, egyben utolsó évada izgalmas időszakot dolgoz fel. Bár még nem tudjuk, hogy miként ér véget a történet, az biztos, láthatjuk benne Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatát. A legutóbbi forgatási fotók szerint, azt is bemutatják, hogy a walesi herceg, miként szórakozott. 

Vilmos herceg ilyen volt egyetemistaként

Vilmos és Katalin a St. Andrews-i Egyetemen ismerkedtek meg. Még az első évben találkoztak, majd másodévesként pár barátjukkal közösen béreltek egy házat. Ekkor kezdtek el randevúzni, a kapcsolatuk pedig hamar komolyra fordult. A forgatási fotók alapján A korona hatodik évada feldolgozza ezt az időszakot. 

Korábban már láthattuk, ahogyan a Katalin hercegnét és Vilmos herceget alakító színészek forgatnak. Most pedig Ed McVey, aki Vilmost formálja meg rögzített pár jelenetet egy kocsmában. A színész inget, pulóvert viselt, pont, mint a walesi herceg az egyetemi időkben. 

A fotók alapján a sorozatbéli Vilmos az egyik helyi kocsmában üldögélt a barátaival, amikor valakit észrevett az ablakon keresztül, és kiszaladt hozzá. Sajnos azt nem tudni, ki volt az, mivel ezeket a jeleneteket nem ekkor vették fel. 

Miközben A korona szépen felvezeti Vilmos és Katalin kapcsolatát, Harry hercegről sokkal botrányosabb dolgot terveznek bemutatni. Ismét előkerült a náci egyenruhás incidens, ami miatt a palota kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni. Harry elárulta, nagyon bánja már a dolgot, ha tehetné, visszacsinálná. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves