Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 6

Döbbenetes dolog derült ki A korona új évadáról: Harry hercegről van szó

2023. március 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

botrány sorozat egyenruha harry herceg királyi család a korona
Döbbenetes dolog derült ki A korona új évadáról: Harry hercegről van szó
© Chris Jackson / Getty Images

A korona hatodik évadáról egyre több információ derül ki. Most napvilágot látott, hogy Harry herceg egyik legkellemetlenebb incidensét is láthatjuk a sorozatban. 


A korona következő és egyben utolsó évada garantáltan tartogat váratlan meglepetéseket. Láthatjuk majd Diana hercegné temetését, sőt még Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedését is. Ám most kiderült, Harry herceg legnagyobb botrányát szintén megfilmesítik. 

Harry herceg ennek biztosan nem fog örülni

A korona alkotói már a 2000-es évek elejénél tartanak, a hétvégén például a Katalin hercegnét és Vilmos herceget alakító színészek forgattak. Nem tudni, hogy a kapcsolatukból mennyit jelenítenek meg, ám a kezdeti szakaszt biztosan láthatjuk majd a sorozatban. Harry herceg életéből egy sokkal botrányosabb pillanatot ragadtak ki, amikor 2005-ben egy jelmezes bulin náci egyenruhát viselt. 

Az incidens akkoriban hatalmas felháborodást keltett, a királyi család pedig kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni. A The Sun nevű lap címlapon hozta le a náci egyenruhát viselő Harry herceget, a cikk címe pedig Harry The Nazi volt. 

Ez az egyik legszégyenletesebb incidens Harry életében, és végül decemberben foglalkozott vele először. 

A sussexi herceg a memoárjában beszélt először az esetről, abban arról ír, hogy kikérte a jelmezről Vilmos és Katalin véleményét, akik nevettek rajta. Sőt, szerinte bíztatták, hogy viselje bátran. Így végül ebben indult el. Az idősebb generáció emlékszik a botrányra, ám a fiatalabbak még nem. Ám sorozat miatt most mindenki megismerheti majd a történetet. 

harry-herceg-korona-2023
A The Sun címlapja 2005-ben. Fotó: Bruno Vincent / Getty Images

Harry herceg nagy valószínűséggel nem örül neki, mivel a Netflix számára készített dokusorozatban elárulta, hogy ez a ruha volt élete legnagyobb hibája. 

Valószínűleg életem egyik legnagyobb hibája. Utólag nagyon szégyelltem magam. Talán saját éretlenségem jele volt. Ilyesmit soha többé nem csinálok. Ostobaság volt. 

Harry herceget A korona hatodik évadában Luther Ford alakítja, a színészről már korábban jelentek meg forgatási fotók. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves