Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fotókvíz

Felismered, hogy melyik vidéki városunkban készült a kép? Kvíz

2024. január 18.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

Magyarország város vidék kvíz
Felismered, hogy melyik vidéki városunkban készült a kép? Kvíz
© Fotó: Shutterstock/Maria Markevich

10 gyönyörű fotó, ami egy-egy gyönyörű vidéki városunkban (vagy városunkról) készült. De melyik hol? Most tesztelheted, mennyire ismered Magyarország városait!


A legszebb magyar vidéki városokról készítették az alábbi kvízben található képeket profi fotósok – jó részüket a levegőből. Egészen egyszerű a feladat: tippelj, hogy melyik fotón melyik város látható!

Vidéki városok kvíze

Játszottunk már egyszer ilyet Európa fővárosaival, most nézzük Magyarország legszebb, legismertebb városait, de persze Budapest nélkül, hiszen a fővárosról annyiszor volt már szó! Ha rendszeresen járod az országot, akkor minden bizonnyal nem lesz túl nehéz a számodra ez a kvíz, de ha szóba is kerül egy-két olyan hely, ahol még nem jártál, azért akkor sem teljesen megoldhatatlan a feladat!

Minden kérdéshez értelemszerűen tartozik egy fotó, ahhoz pedig négy válaszlehetőség, azaz négy városnév tartozik. Tippelj, hogy melyik település látható az adott fényképen, aztán ha valamennyi tippedet leadtad, mutatjuk majd a helyes megfejtéseket, illetve azt, hogy hányat találtál el a tízből.

Többet nem is kell tudnod ehhez a kvízhez elöljáróban, indíthatod a játékot!

Ha tetszett a kvíz, játssz velünk tovább, alább találsz még három ajánlatot!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves