Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Nagy bejelentés: kiderült, hol forgatják a The Last of Us 2. évadát

2023. április 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo második évad The Last of Us Pedro Pascal
Nagy bejelentés: kiderült, hol forgatják a The Last of Us 2. évadát
© Instagram/@thelastofus

A The Last of Us hatalmas rekordokat döntött, így nem meglepő, hogy érkezik a folytatás. Most már az új forgatási helyszínekről is döntöttek. 


A The Last of Us már hivatalosan az HBO egyik legsikeresebb sorozata, az Egyesült Királyságban még a Sárkányok Házát is sikerült legyőznie. Valóban izgalmas szériáról van szó, így érthető, hogy várják a rajongók a folytatást. 

Itt folytatódhat a The Last of Us

A sorozat egy videójátékon alapszik, a siker éppen ezért hatalmas. Craig Mazin, a sorozat alkotója nagy dologba kezdett, és láthatóan sikeresen vette az akadályokat. Az első szezon követte a videójáték történetét, ám a második már nem fog ennyire szorosan illeszkedni a játék folytatásához. 

Az alkotók elárulták, hogy lesznek dolgok, melyeket szeretnének képernyőre vinni, de nem ragaszkodnak mindenhez. Ám kiválasztották a második évad lehetséges helyszíneit, ami a rajongók szerint eléggé egyértelművé teszi a folytatást. 

A forgatások Vancouver környékén kezdődnek majd, a videójáték II. része itt játszódik. Nem a teljes folytatás, de jelentős történetszálak. Más részletet még nem közölt az HBO, így azt sem lehet tudni, a tényleges munkálatok mikor kezdődhetnek el. 

Craig Mazin és Neil Druckmann, aki a játék egyik kitalálója, elárulta, hogy az évad második felében szándékosan volt kevesebb fertőzött. Nem szerették volna túlzásba vinni a dolgot, mivel már akkor is a folytatásra gondoltak. 

Jön még sok The Last of Us. Úgy gondolom, hogy az egyensúly nem mindig csak egy epizódon vagy akár epizódokon belül fontos, hanem az évadok között is. Nagyon valószínű, hogy később sokkal többen lesznek fertőzöttek

– árulták el. 

A rajongók tehát örülhetnek, hiszen a folytatás várhatóan nagyon izgalmas lesz, a kérdés már csak az, mikor lesz a premier


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves