Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Brutális rekordot döntött meg a The Last Of Us fináléja

2023. március 29.

2 perc olvasás

ELLE

rekord finálé The Last of Us
Brutális rekordot döntött meg a The Last Of Us fináléja
© Instagram/The Last Of Us

A The Last Of Us fináléját rengetegen nézték meg. 


A The Last of Us hatalmas sikert ért el az Egyesült Királyságban is: a sorozat utolsó része lett a legtöbbet nézett finálé az országban, ezzel pedig rekordot döntött. Az HBO-n szintén nagy számokat produkált a népszerű sorozat, hiszen 8,2 millióan nézték élőben és az HBO Maxon is. A videójáték-adaptáció rengeteg pozitív kritikát kapott, amiért hű maradt az eredeti változathoz. 

Legyőzte a Sárkányok Házát

Az Egyesült Királyságban 1,2 millió ember volt kíváncsi az első évad utolsó epizódjára, de a sorozatot összességében 3 millió ember nézte meg. A The Last Of Us ezzel a számmal rekordot döntött meg a szigetországban, sőt a korábbi első helyezettet, a Sárkányok Háza című sorozatot maga mögé szorította.

Mi a siker titka?

A The Last Of Us népszerűsége annak köszönhető, hogy már a videójáték formában is hatalmas népszerűségnek örvendett és elismert volt. Pedro Pascal és Bella Ramsey színészi játékát szintén dicsérték a rajongók és a kritikusok is, hiszen az ő személyük is hozzátett ahhoz, hogy a nézők nem akartak felkelni a kanapétól. 

Jön a 2. évad

Mint megírtuk, a sorozat 2. évada is érkezik. Kiderült azonban, hogy az új epizódok jobban el fognak térni a videójátékoktól, valamint mivel a sorozat nem lineáris szerkezetű olyan karakterek is feltűnhetnek újra, akik korábban már életüket vesztették. A 2. évad a tervek szerint jóval erőszakosabb és véresebb lesz, mint az első. A rossz hír azonban, hogy valószínűleg 2024 vége vagy 2025 eleje körül jelennek meg az új részek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves