Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SECRET

Kiderült a Szívek szállodájának titka: végre elárulták, ki Rory gyerekének az apja

2023. március 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat szívek szállodája videó kérdés Gilmore Girls
Kiderült a Szívek szállodájának titka: végre elárulták, ki Rory gyerekének az apja
© IMDb.

A Szívek szállodája egyik öltöztetője elárulta a sorozat legnagyobb titkát. 


2016-ban tért vissza a Szívek szállodája négy epizóddal, ami egy évet mesélt el. A folytatás vegyes fogadtatásban részesült, a rajongók egy része szerette, míg mások a befejezéssel elégedetlenek voltak. 

Évek óta lázban tartja a rajongókat a Szívek szállodája legnagyobb rejtélye

A negyedik epizód fináléjában Rory elárulta Lorelainak, hogy terhes, de az apa kilétét azóta is homály fedi. Az elmúlt években sok teória szárnyra kelt, de egyértelmű választ azóta sem adtak a készítők. Most Valerie Campbell, aki jelmezesként dolgozott a produkcióban, elmondta, hogy szerinte nagyon nyilvánvaló a dolog.

@valeriescateyescream #stitch with @unlearn16 whose the father or rorys baby? I think I can answer that one #gilmoregirls #valeriescateyescream #behindthescenes #gilmoregirlstiktok ♬ original sound - valeriescateyescream

Nem húzzuk az időt, eláruljuk, hogy Logan Rory gyerekének az apja. Valerie pedig azt is elmagyarázta, hogy miért ő az egyedüli, aki szóba jöhet. 

Számoljunk. Télen lefekszik Paullal, talán igen, talán nem, nem tudom, lehet, hogy elfelejtette megtenni. Tavasszal egyszer lefekszik a wookie jelmezes sráccal, ha wookie lenne, akkor az már határozottan látszana, és az biztos, hogy sosem adtunk neki terhes hasat. Ez nagyon fontos! Sosem csináltunk, sosem került szóba, szóval határozottan nem a wookie. Az egyetlen lehetséges opció, ahogyan már kitaláltad Logan. És maga Amy (Sherman-Palladino – a sorozat alkotója) is azt mondta, „Miért kérdőjelezik meg az emberek, ki Rory gyerekének az apja? Amikor ennek annyira egyértelműnek kellene lennie.” 

Valerie ezután hozzátette, ha Paul lenne a gyerek apja, akkor már az ősszel játszódó epizódban szülnie kellett volna, ha pedig a wookie, akkor hatalmas hasa lenne. Emiatt csakis Logan jöhet szóba. 

A rajongók egy része szerint ez a teória nem állja meg a helyét, és még sokan írták a kommentszekcióban, hogy szerintük Jess az apa. Valerie az erről szóló pletykákat egy másik videóban oszlatta el, elmondta, hogy Jess nem opció, azt a történetszálat már lezárták nagyon régen. Csakis Logan lehet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves