Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AJÁNLÓ

5 sorozat a Netflixen, amit már nagyon várunk

2023. augusztus 24.

3 perc olvasás

ELLE

berlin Netflix sorozat ajánló a korona
5 sorozat a Netflixen, amit már nagyon várunk
© Instagram/@lacasadepapel

A Netflix őszi kínálata igazán izgalmas lesz, így már alig várjuk, hogy láthassuk az újdonságokat és a rég várt folytatásokat. 


Nyáron ritkábban lazítunk a tv előtt, hiszen a nyári estéken kellemesebb a szabadban tölteni az időt. De hamarosan megérkezik az ősz, előkerülhetnek a forró teák, a puha takarók és természetesen a Netflix újdonságai. Mutatjuk a kedvenceinket! 

A korona 

Az előzetes információk szerint még idén érkezik A korona utolsó, 6. szezonja. A forgatási fotók alapján a történet nagyjából ott folytatódik, ahol az előző szezon befejeződött. Biztosan láthatjuk majd a Diana hercegné halála körüli időszakot, a temetést, Margit hercegnő halálát, illetve Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedését. Az előzetes információk szerint a történet a 2000-es évek elején fejeződik majd be. A Netflix még nem jelentette be a premier pontos dátumát, de várhatóan novemberben kerülnek fel az új epizódok. 

Berlin

A nagy pénzrablás rajongói örülhetnek, hiszen az egyik legkedveltebb karakter saját sorozatot kapott. A Berlin még az eredeti sorozat előtt játszódik, és megismerhetjük belőle Berlint jobban. A spin-off, akárcsak az eredeti sorozat egy rablás körül forog, de most Európa legtehetségesebb tolvaja nem pénzt, hanem ékszereket szeretne ellopni. Pontos premierdátum még nincs, de az első előzetes már megérkezett, így nagy valószínűséggel ősszel érkezik a sorozat. 

A láthatatlan fény 

Anthony Doerr Pulitzer-díjas regényéből minisorozatot készített a Netflix, a könyvrajongók pedig már nagyon várják az epizódokat. A történet két tinédzsert követ nyomon, akiknek a sorsa összefonódik. A vak Marie-Laure-t, és a Werner, a német fiút, aki csatlakozik a német hadsereghez. A fiatalok megtapasztalják a háború borzalmait, miközben megpróbálják megtalálni a fényt és egyben a kiutat. Főbb szerepekben Mark Ruffalót, Hugh Laurie-t és Louis Hofmannt láthatjuk majd, a minisorozat november 2-án kerül fel a Netflix felületére. 

Virgin River 

A Virgin River szeptemberben már az 5. szezonjával tér vissza. A romantikus drámának sok rajongója van, hiszen a történet és a csodás helyszínek mindenkit elvarázsolnak. Az új évadot két részben teszi majd elérhetővé a Netflix, az első epizódok szeptember 7-én érkeznek, a folytatás pedig november 30-án. A jó hír, hogy még nem késő felzárkózni, szóval, ha szeretnéd követni a Mel kalandjait Virgin Riverben és kíváncsi vagy, hogyan megy neki az újrakezdés, akkor itt az alkalom! 

A Bridgerton család

A rajongók már nagyon várják, hogy a Bridgerton végre visszatérjen, hiszen legutóbb 2022 tavaszán kerültek fel új epizódok. A 3. évad Penelope és Colin szerelmét követi majd nyomon, annyi biztos, hogy bonyodalomból és romantikából nem lesz hiány. A Netflix még nem jelentette be a premier dátumát, de korábban a sorozat készítői azt nyilatkozták, hogy a Sarolta királynéról szóló széria utánra tervezik. Így nagy valószínűséggel még idén télen folytatódik. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves