Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AJÁNLÓ

3 sorozat a Netflixen, amit meg kell nézned nyáron

2023. augusztus 08.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat sorozatajánló Édes magnóliák
3 sorozat a Netflixen, amit meg kell nézned nyáron
© IMDb.

Hamarosan vége a nyárnak, de a Netflix még mindig tartogat izgalmakat! 


Bár a nyári melegben a legtöbben nem a Netflix kínálatát böngészik, azért van pár sorozat, amit ilyenkor is a képernyő elé tudja szegezni a nézőket. Most összegyűjtöttünk párat, amit kár lenne kihagyni! 

Édes magnóliák 

Az Édes Magnóliák három barátnő életét követi nyomon, akik megpróbálnak eligazodni a munka, a szerelem és a gyereknevelés buktatói között. A Sherryl Woods regénye alapján készült sorozat nagy sikert aratott, olyannyira, hogy már a 3. évadnál tart a széria. Ha eddig még nem kerítettél rá sort, akkor a nyár utolsó hónapja pont ideális rá! 

Egy tökéletes történet 

A spanyol minisorozat igazi nyári csemege, ami egyszerre vicces és romantikus. Margot elszökik az esküvőjéről, a sors pedig David mellé sodorja, aki épp szerelmi bánattal küzd. A véletlen találkozás elindít valamit, amire egyikük sem számított. Csak 5 epizódból áll, így pont ideális, ha nem szeretnél egy hosszú sorozatba belekezdeni. 

Az igazság ára 

A sorozat nem annyira romantikus, mint az előző kettő, ettől függetlenül nagyon izgalmas. Most érkezett meg a második évad, ha még nem láttad a szériát, akkor most érdemes elkezdeni. A történet középpontjában Mickey Haller áll, az ügyvéd, aki épp szünetet tart a karrierjében. De kap egy ajánlatot, ami miatt ismét elkezd védőügyvédként dolgozni. Hamarosan három nagy rejtély is megjelenik az életében, melyeket megpróbál megoldani. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves