Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LA CASA DE PAPEL

Videó: Megérkezett A nagy pénzrablás folytatásának első előzetese

2023. február 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

berlin Netflix sorozat előzetes youtube la casa de papel
Videó: Megérkezett A nagy pénzrablás folytatásának első előzetese
© Instagram/@lacasadepapel

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata, A nagy pénzrablás 2021-ben ért véget. Az alkotók még a finálé előtt bejelentették, hogy a legnépszerűbb karakter, Berlin saját sorozatot kap. 


A Berlin A nagy pénzrablás előzménysorozata, hiszen az események a széria előtt játszódnak. A sorozathoz már meg is érkezett a legelső előzetes, amiből kiderült, hogy decembertől válik elérhetővé a spin-off.

Érkezik A nagy pénzrablás előzménysorozata

A sorozatot Álex Pina készíti, az ő ötletei alapján készült az eredeti sorozat is. A rajongók ennek nagyon örültek, hiszen így szinte garantált, hogy nagyon fordulatos történetről van szó. A sorozat középpontjában Berlin, vagyis Andrés de Fonollosa áll. Az utolsó évadban sok dolgot megtudhattunk róla, a visszaemlékezéseknek köszönhetően, ennek ellenére az alkotó úgy véli, még bőven van mit mesélni. 

Az előzetes információk szerint jobban kibontják majd a nőkkel való kapcsolatát, és esetleg bepillantást nyerhetünk a gyerekkorába. Még az sem kizárt, hogy a Professzor karaktere is feltűnik, hiszen a sorozat szerint féltestvérek. A nagy pénzrablásban például nem mutatták be, hogy miként találkozott Berlin legelőször Palermoval, vagy Bogotával, az új epizódokból ez is kiderülhet. 

Az első beharangozó alapján az évadban nagy szerepe lesz az ékszerrablásoknak, melyekről már A nagy pénzrablásban is szó volt. Berlin a videóban éppen egy makettet néz, majd kiemel egy elég nagy drágakövet.

Szerelem és rablás. Ez egy utazás lesz a karakter arany éveiben. Amikor őrülten szerelmesen rabolt szerte Európában

– mondta Álex Pina, a sorozat alkotója. 

A sorozat első epizódjának a címe Paris Stories lesz, vagyis a történet egy része biztosan a francia fővárosban fog játszódni. Pedro Alonso mellett, sok új színész is csatlakozik a szériához, ezt a Netflix korábban jelentette be. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves