Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Új részlet érkezett a Bridgerton 3. évadából, így folytatódik a sorozat

2024. február 14.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Új részlet érkezett a Bridgerton 3. évadából, így folytatódik a sorozat
© Instagram/@bridgertonnetflix

Már nem kell sokat várni A Bridgerton család 3. évadára, most egy újabb részletet töltöttek fel. 


2022-ben adott ki a Netflix új epizódokat A Bridgerton családból, így érthető, ha a rajongók már nagyon várják a folytatást. Most posztoltak egy újabb rövid videót, ami alapján Penelope és Colin kapcsolata igazán feszülten indul. 

Így folytatódik a Bridgerton 

Korábban már elárulták, a sorozat nem követi a könyvek sorrendjét, így Benedict története helyett Colin és Penelope románcára ugranak rögtön. A harmadik évad tehát azt dolgozza fel, hogy alakul ki a két régi barát között a szerelem. A dolog azonban nem lesz ennyire egyszerű, hiszen a 2. évad végén Colin tett egy igazán bántó megjegyzést a lányra, amit Penelope meghallott, és később feszültséget okoz közöttük

A frissen kiadott részletben pontosan ezt láthatjuk. Az előzetes információk szerint Colin visszatér Londonba, ahol ismét találkozik a családjával, és természetesen a régi barátjával, Penelopéval. A fogadtatás azonban nem olyan, mint amilyenre számított, mivel Pen elárulja, tud arról, amit róla mondott az előző szezonban. 

A kettőjük közötti konfliktus azonban idővel rendeződni fog, mivel Colin fog segíteni Penelopénak abban, hogy minél hamarabb férjet találjon magának. Az előzetes információk alapján sok romantikus jelenet lesz kettőjük között, a kérdés már csak az, vajon Pen titka mikor lepleződik le. Eloise már az előző évad végén megtudta, hogy ő Lady Whistledown, ami a barátságukra is kihatással lesz. 

A Bridgerton hivatalos oldalán megjelentek új fotók is az évadból, emellett elárulták az egyes epizódok címeit. 

A Netflix nem csupán ezt a rövid részletet adta ki, de egy beszélgetés során az alkotók elárulták, már elkezdték a 4. évad munkálatait. Ez jó hír, hiszen így a folytatásra nem kell majd 2 évet várni. Az még nem derült ki, melyik testvérről szól majd a következő szezon. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves