Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier januárban

2024. január 05.

4 perc olvasás

ELLE

sorozat filmek január premier Jenna Ortega Jason Statham
A 8 legjobban várt premier januárban
© IMDb

Az év első hónapjában érkezik a mozikba Jenna Ortega a Csábító leckékkel, és A szürke ötven árnyalatának sztárja, Jamie Dornan is visszatér a HBO Maxra a nagysikerű sorozatával. Mutatjuk a januári premiereket, amikért megéri moziba menni vagy felmenni egy-egy streamingoldalra!


Az akció szerelmesei odáig lesznek Jason Statham új filmjéért, és érkezik a mozikba egy igazán különleges, romantikus produkció is, az Előző életek. A hónapban még egy olyan kultikus sorozat folytatása is várja a krimirajongókat, mint amilyen a True Detective a HBO Maxon. Lássuk a januári premiereket!

Előző életek (mozi - január 11.)

Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, egészen addig, amíg a lány el nem költözött. Húsz évvel később újra összehozza őket a sors. Nora sikeres írónő New Yorkban, és párkapcsolatban él, Hae-sung viszont céltalanul tengeti a napjait Szöulban. Végül a fiú meglátogatja a lányt, és ez bizony alaposan felforgatja az életüket. Igazán gyönyörű, szívbemarkoló és sokatmondó romantikus történet.

A méhész (mozi - január 11.)

Jason Statham visszatér, és szokásához híven mindenkit lezúz. Ezúttal egy méhészt alakít (nem csak szó szerint, ugyanis a Méhészek egy titkos szervezet ügynökei), aki bosszút áll a barátja haláláért, ám a dolog nem áll meg itt: országos szintűre nő a hadjárata, hogy leszámoljon az ellenségeivel és a korrupcióval.

A szenvedély íze (mozi - január 25.)

Ez egy igazán gyönyörű, és étvágygerjesztő film, aminek főszereplője az Oscar-díjas Juliette Binoche. Ezúttal egy rendkívül tehetséges szakácsnőt fog alakítani, akinek a munkaadója a nagy gourmet Dodin Bouffant. Ketten együtt gasztronómiai csodákat vittek véghez húsz év alatt, de Dodinnak azzal kell szembesülnie, hogy Eugenie nem akar hozzámenni. Na vajon, mit fog tenni a férfi? Nézd meg az előzetest a válaszért!

Csábító leckék (mozi - január 25.)

Jenna Ortega rajongói imádni fogják ezt a filmet, mert a Wednesday-t alakító színésznő hozza a misztikus, baljóslatú, veszélyes formáját. Ezúttal egy 18 éves diáklányt alakít, aki rendkívül tehetséges, művelt, gyönyörű, mégis szürke életét él. Éppen ezért úgy dönt, hogy elcsábítja az irodalomtanárát (Martin Freeman). Mindketten többre vágynak az élettől, mindketten írók szeretnének lenni, de legfőképpen: egymást akarják.

Átutazó 2. évad (HBO Max - január 9.)

Az Átutazó első évada mély nyomot hagyott az emberekben, mivel egy igazán csavaros thriller, aminek főszereplője egy amnéziás férfi, Elliot (Jamie Dornan). A fordulatokkal teli sorozatban szép lassan egyre több minden derült ki Elliot múltjáról, ami meglepte a nézőket. A második évadban a főhősünk visszatér Írországba, hogy tovább kutassa a múltját, és ahogy az első évadban, úgy most is vele tart az ausztrál rendőrnő, Helen Chambers (Danielle Macdonald).

True Detective 4. évad (január 14., HBO Max)

A közkedvelt és népszerű sorozat a True Detective (A törvény nevében) majdnem öt év után tér vissza egy negyedik évaddal. A helyszín ezúttal Alaszka, ahol Jodie Foster és Kali Reis nyomozópárosának egy titokzatos esetet - nyolc sarkvidéki kutatóállomást üzemeltető férfi eltűnését - kell kivizsgálnia a hosszú téli éjszakában. Ezúttal is számíthatsz a tömény borzongásra és fordulatokra!

Cristobal Balenciaga (Disney+ - január 19.)

Igazán szemkápráztatónak és megkapónak ígérkezik a legendás divattervezőről, Cristobal Balenciagáról készült életrajzi sorozat, ami a divatrajongók egyszerűen nem hagyhatnak ki! A történet 1937-ben kezdődik, Balenciaga első haute couture kollekciójának bemutatójával Párizsban, és onnantól kezdve egyre több lesz az izgalom és a kihívás is.

A hó társadalma (Netflix - január 19.)

Az 1972-es repülőgép-szerencsétlenség 16 túlélőjének beszámolójából készült a sorozat. Egy rögbicsapat történetét meséli el, akik 72 napig éltek a Andok hegyeiben és küzdöttek a túlélésért. A hó társadalma Pablo Vierci azonos című könyvén alapul, aki az életrajzhoz interjúkat is készített a túlélőkkel. Amin keresztül mentek, és amit te is látni fogsz, az egyszerre sokkoló, felkavaró és hátborzongató.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves