Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Filmajánló

3 film, amit meg kell nézned novemberben a Netflixen

2023. november 10.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix filmajánló november
3 film, amit meg kell nézned novemberben a Netflixen
© IMDb

A Netflixen nagyon izgalmas filmek fognak megjelenni novemberben. 


Novemberben sincs hiány jó filmekből a Netflixen. Rengeteg újdonság jelenik meg a streaming-szolgáltatón. Lassan tényleg beköszönt a téli hideg, ezért jó látni a listát, hogy miből is válogathatunk, amikor semmi másra sem vágyunk, mint egy kanapén pihenős estére. 

1. Bezártság

Erősen indult a november a Netflixen. Már elsején megjelent a Bezártság című thriller. Egy kedves ápolónő megpróbál rájönni egy kómában fekvő beteg sérüléseinek titkára – és felfedezi a mögöttük megbújó keserű rivalizálást, hűtlenséget, árulást és gyilkosságot. A főszerepben Famke Janssen, Rose Williams és Alex Hassell.

2. Tolvajnők

Készen állsz egy izgalmas francia akcióvígjátékra? Az egész életen át tartó bujkálásba belefáradva egy profi tolvaj úgy dönt, visszavonul – csak előbb még elvégez egy utolsó könnyű melót a bűntársával és egy belevaló új sofőrrel. Ez a film is november elsején került fel a streaming-szolgáltatóra

3. A gyilkos

A gyilkos című thriller november 10-én érkezik a Netflixre. Egy végzetes baleset után a bérgyilkos harcol megbízóival – és önmagával – egy nemzetközi bosszúhadjáraton, amit igyekszik nem személyes ügyként kezelni. A főszerepben mindenki kedvenc ír színésze, Michael Fassbender. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves