Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Premier

Jön a Black Mirror 6. évada: itt van minden, amit tudni lehet

2022. október 19.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix sorozat Black mirror
Jön a Black Mirror 6. évada: itt van minden, amit tudni lehet
© Instagram/Black Mirror

Jó hír a Black Mirror rajongóknak! 


Négy évvel később visszatér a Black Mirror! A népszerű brit sorozatból 2019 óta nem került fel új epizód a Netflixre, de a legfrissebb hírek szerint 2023-ban érkezik a 6. évad. A Charlie Brooker által készített sorozat valószínűleg még szürreálisabb történetekkel fog visszatérni, és természetesen mindegyik epizódnak új koncepciója és szereplőgárdája lesz.

2023-ban térhet vissza

A népszerű sorozat valószínűleg 2023-ban fog debütálni a Netflixen, de konkrét dátum még nincsen. A különböző epizódok cselekményeire sem derült még fény, de annyit elárultak korábban, hogy egy kicsit megújítják a sorozatot, és még inkább moziszerű terjedelemre számíthatnak a nézők. Talán elképzelhető, hogy egy-egy epizód jóval hosszabb lesz, mint a korábbiak?

A szereplőgárda

A Black Mirror szereplőgárdája mindig is hatalmas szerepet játszott a sorozat sikerében. Egyelőre úgy tűnik, hogy a 6. évad folytatja a trendet a már bejelentett izgalmas sztárok névsorával. Az biztos, hogy az új évadban feltűnik majd Kate Mara, Zazie Beetz, Aaron Paul, Danny Ramirez, Auden Thornton és Rob Delaney.

Salma Hayek is csatlakozik?

A pletykák szerint Salma Hayek és Annie Murphy is tárgyalásokat folytatnak arról, hogy csatlakozzanak a 6. évadban. Egyelőre sem a színésznők, sem a sorozat készítői nem erősítették meg a hírt, hogy valóban feltűnnek-e az új évad valamelyik epizódjában.


Ki emlékszik már arra, hogy az 5. évadban Miley Cyrus is főszerepet kapott?

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves