Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TESZT

Kvíz: Mennyit tudsz a Netflix legnépszerűbb sorozatairól?

2024. február 22.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat streaming kvíz
Kvíz: Mennyit tudsz a Netflix legnépszerűbb sorozatairól?
© IMDb

A Netflix az elmúlt években számos sikersorozatot készített. Ezzel a kvízzel most kiderítheted, mennyire emlékszel! 


A Netflix még manapság az egyik legnépszerűbb streaming-szolgáltató, pedig egyre több platform közül választhatnak a felhasználók. A cég viszont jól alkalmazkodott a megváltozott fogyasztói igényekhez, az alkotók egyre egyedibb történeteket dolgoznak fel, így a felhasználók mindig számíthatnak valami újdonságra!

Emlékszel a Netflix összes népszerű sorozatára? 

Viszonylag kevesen tudják, de a Netflix DVD kölcsönzőként indult még évekkel ezelőtt. A felhasználók a neten rendelhették meg a kiválasztott filmet, amit utána postáztak a munkatársak. Az internet megjelenésével azonban váltottak, létrehozták a streaminget, ami jó döntésnek bizonyult. A filmek mellett megjelentek a sorozatok, 2012-ben pedig az első saját gyártású tartalmuk. 

Az elmúlt 11 évben rengeteg filmet, sorozatot készítettek az alkotók, melyek egymás után döntik meg a rekordokat. A sorozatok minőségére sem lehet panasz, elég csak a II. Erzsébet királynő életét feldolgozó A korona című szériára vagy éppen a Stranger Thingsre gondolni. 

A sikersorozatok az elmúlt években nem csupán nézettségi rekordokat döntöttek, de számos díjat is nyertek. Most a legnépszerűbb sorozatról teszünk fel pár kérdést, ha láttad az összeset, akkor ez a kvíz nem okoz majd gondot! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves