Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozatajánló

Elkezdődött a Stranger Things 5. évadának forgatása: itt van minden, amit tudni lehet a folytatásról

2024. január 09.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat stranger things
 Elkezdődött a Stranger Things 5. évadának forgatása: itt van minden, amit tudni lehet a folytatásról
© IMDB

A Stranger Things utolsó évada nagyon izgalmas lesz!


Csaknem két éve debütált a Stranger Things 4. évada a Netflixen, de szerencsére már nem sokáig kell várnunk a folytatásra. Az utolsó évadot nemrég elkezdték forgatni, a munkálatok hivatalosan január 8-án kezdődtek meg. A stáb egy fotót is megosztott, amelyen Natalia Dyer, Charlie Heaton, David Harbor és Millie Bobby Brown és a többiek láthatóak.

A készítők az első jelenetből egy részletet is megosztottak:

David Harbour, aki Jim Hoppert alakítja a Netflix-show-ban, 2023 augusztusában egy podcastműsorban árult el részleteket a folytatásról. A színész megerősítette, hogy az írói sztrájk miatt várható a késői megjelenés, mert eredetileg már 2023 júniusában kezdtek volna forgatni. A következő évad történetével kapcsolatban Harbour hozzátette: „El kell képzelni, hol kezdődik a 4. évad vége után”, visszaemlékezve az évad utolsó pillanataira.” Ez így elég homályos, ugye?

Ez fog történni

A Stranger Things 5. évada is tele lesz fordulatokkal, és a Duffer fivérek egy fontos részletet is elárultak: időugrás lesz a 4. évadhoz képest, ami nem meglepő, hiszen a szereplők megnőttek az évek alatt. Sőt, akkor hozzátették azt is, hogy ők már pontosan tudják, hogy mi lesz a fináléban, hiszen már nagyon régen kitalálták. A kedvenc szereplőink pedig visszatérnek. Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Natalia Dyer (Nancy), Sadie Sink (Max), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Joe Keery (Steve), Priah Ferguson (Erica) és Winona Ryder (Joyce) mind szerepet kaptak. A csúszás miatt valószínűleg 2024 végén vagy 2025 elején érkezik az 5. évad a Netflixre.

 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves