Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Netflix-film

Nagy a botrány a Netflix legújabb filmje körül, miután Golden Globe-ra jelölték

2023. december 15.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix botrány Julianne Moore natalie portman May December
Nagy a botrány a Netflix legújabb filmje körül, miután Golden Globe-ra jelölték
© Michael Tran / AFP

A Netflix új filmjének főszereplője, Charles Melton meglepő állításokat fogalmazott meg.


A 32 éves Charles Meltont Golden Globe-díjra jelölték a legjobb férfi színész kategóriában a Netflix May December című filmjében nyújtott alakításáért.

A filmet összesen négy kategóriában jelölték, és az eredményhirdetést nagy érdeklődés övezi, hiszen a filmben olyan nevek szerepelnek, mint Julianne Moore és Natalie Portman.

A fiatal színész azonban furcsán nyilatkozott a film forgatási körülményeiről, ami a szakmát is megosztja.

A Netflix körül nő a botrány

A May December című filmet vígjátékként nevezték a díjra, ám Charles Melton ezzel nem igazán ért egyet. A Samy Burch és Alex Mechanik által jegyzett forgatókönyvet nem érezte annyira könnyednek, mint azt sokan gondolják.

A filmet Todd Haynes rendezte, és nem feltétlenül a legkönnyedebb témát dolgozza fel.

A színész így nyilatkozott erről:

Forgatni egyáltalán nem olyan érzés volt, mint egy vígjátékot. Egyáltalán nem volt vicces, mert egy nagyon összetett forgatókönyvről van szó.

A film címe arra az állapotra utal, amikor egy páros tagjai között hatalmas a korkülönbség. A Netflix filmjét számos kritika érte amiatt is, hogy a történet szerint a Julianne Moore által megformált 36 éves karakter behálózza Charles Melton 13 éves karakterét.

charles-melton-elle.hu
Forrás: Michael Tran / AFP

Natalie Portman karaktere, Elizabeth próbálja felderíteni ennek a küülönös kapcsolatnak a hátterét, és bár a cannes-i közönség pozitívan fogadta a filmet, úgy tűnik, a Netflix számára nem lesz könnyű elfogadtatnia a filmet a nagyközönséggel.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves