Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Bejelentették a Bridgerton 3. évadának a premierjét, ekkor érkeznek az új epizódok

2023. december 13.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat
Bejelentették a Bridgerton 3. évadának a premierjét, ekkor érkeznek az új epizódok
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Netflix bejelentette, hogy mikor tér vissza A Bridgerton család, és még egy rövid videót is közzétettek. 


Sok rajongó várja már a Bridgerton 3. évadát. Az elmúlt hónapokban a készítők nem jelentettek be semmit, most viszont kiderült a premier pontos dátuma

2024-ben visszatér a Bridgerton 

A 2. évad premierje 2022-ben volt, az új részek tavasszal kerültek fel a streamingre. Idén tavasszal azonban nem jött a folytatás, mivel a Sarolta királynéról szóló spin-off érkezett. Shonda Rhimes, a sorozat alkotója korábban azt nyilatkozta, hogy a spin-off után jönnek majd az új részek, de arra senki sem számított, hogy ilyen sokat kell rá várni. 

A rajongók reménykedtek a decemberi premierben, de a sztrájk miatt sok sorozatot halasztott a Netflix. Most azonban elárulták a premier dátumát: a 3. évad két részletben kerül fel a streamingre, az első részek május 16-án lesznek elérhetőek, a folytatás pedig június 13-án érkezik. 

A Netflix egy rövid évadbejelentőt is közzétett. amiben felevenítik a sorozat pár pillanatát, illetve pár rajongói komment is olvasható benne. A 3. évad Penelope és Colin kapcsolatáról szól majd, korábban Nicola Coughlan egy interjúban elárulta, hogy szerint ez a szezon lesz a legromantikusabb. A sorozat folytatásáról itt olvashatsz bővebben

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves