Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Premier

Kiderült, ekkor jelenik meg A nagy pénzrablás spin-off sorozata

2023. szeptember 20.

1 perc olvasás

ELLE

berlin a nagy pénzrablás spin-off
 Kiderült, ekkor jelenik meg A nagy pénzrablás spin-off sorozata
© IMDB

Hamarosan jön A nagy pénzrablás spin-off sorozata, aminek a központi figurája Berlin karaktere lesz. 


Jó hír a rajongóknak: hamarosan érkezik A nagy pénzrablás spin-off sorozata a Berlin. A spanyol sorozat december 29-én fog megjelenni a Netflixen, és az előzetes alapján bizony bőven lesz annyi izgalom benne, mint az eredeti szériában. 

Berlin a középpontban

Berlin karaktere igazi közönségkedvenc lett az évek alatt, így nem csoda, hogy róla készül előzménysorozat. A történet arról fog szólni, hogy Berlin  (Pedro Alonso) 44 millió eurót szeretne rabolni Párizsban, de természetesen a dolgok nem mennek majd zökkenőmentesen.

Íme, az új előzetes

Hatalmas siker volt A nagy pénzrablás

A nagy pénzrablás 190 millió órányi nézettséget hozott már a legelső héten, és csak még nagyobb sikereket ért el az évadok alatt. A sorozat fináléjára is rengetegen voltak kíváncsiak, így valószínűleg a hűséges rajongók a Berlint is imádni fogják. Álex Pina rendező álmodta meg a spin-off sorozatot is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves