Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Cinema

Ezekre a filmeket érdemes megnézni a moziban nyáron

2023. június 20.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

filmpremier mozi mozifilm új film mozi
Ezekre a filmeket érdemes megnézni a moziban nyáron
© Forrás: Instagram@nohardfeelingsmovie

Nyáron számos szórakoztató film kerül a mozikba – lesz miből válogatni.


A mozi még mindig az egyik legjobb szabadidős program, ráadásul nyáron kifejezetten jó választás egy hűs moziteremben átvészelni a forróságot.

Idén nyáron is számtalan izgalmas és szórakoztató film érkezik a mozikba, válogass kedvedre!

4 film, amiért érdemes moziba látogatni

Ezek a filmek nyáron már elérhetőek a mozikban:

1. Az a bizonyos nyár

Premier: július 6.

A 11 éves Dune és szülei minden nyáron Franciaországban nyaralnak, ahol sok időt tölt el a barátnőjével. Együtt fedezik fel a környéket, különböző kalandokba keverednek, ám az idei nyár más Dune számára. Az előző évben kimaradt a család nyaralása, Dune pedig nem tudja, miért, és már nem talál vissza a régi kedves világához. De talán még van rá esély, hogy jól sikerüljön a nyaralás.

2. Insidious – A vörös ajtó

Premier: július 6.

A Lambert család terhei apáról fiúra szállnak. Josh (Patrick Wilson) azonban úgy dönt, szembenéz a démonokkal, amelyek a családját űzik. Kinyitja a vörös ajtót és egyre mélyebbre merül a démonok sötét és veszélyes világában. De vajon van-e lehetősége a visszatérésre?

3. Ruby Gillmann, Tinikráken

Premier: június 29.

Idén nyáron a DreamWorks Animation egy vidám akció-vígjátékkal mutatja be a gimis élet nehézségeit. A filmben egy visszahúzódó tinédzser ráébred, hogy a misztikus tengeri krákenek családjához tartozik, és ez az egész életét megváltoztatja.

4. Barátnőt felveszünk

Premier: június 22.

A Jennifer Lawrence nevével fémjelzett film az egyik legszórakoztatóbb nyári élménynek tűnik. Maddie-nek már nincs semmilyen vagyona, ezért új pénzszerzési lehetőség után néz. Egy apróhirdetésben ráakad egy könnyűnek ígérkező munkára: kétségbeesett szülők igyekeznek barátnőt találni a visszahúzódó fiuknak. Bár Maddie azt hiszi, nem lesz nehéz dolga, végül a közös kalandjaik máshogy alakulnak, mint ahogy tervezte.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves