Quantcast

Britney vs. Spears

Megvan, mikor érkezik a Britney életéről szóló dokumentumfilm

Megvan, mikor érkezik a Britney életéről szóló dokumentumfilm
© Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hamarosan érkezik a Britney vs. Spears.

Nagyon úgy tűnik, hogy 2021 lesz az az év, amikor két, egymástól független dokumentumfilm is napvilágot lát, amelyek középpontjában Britney Spears áll. A Hulu és a The New York Times közösen készített alkotása, a Framing Britney Spears nyomán lett a közbeszéd témája az énekesnő felett gyakorolt gondnokság és annak ellentmondásai, most pedig a Netflix is bejelentette, hogy szeptember 28-án debütál a felületükön a Britney vs. Spears című doku.

A filmet Erin Lee Carr rendezte, és a Variety értesülései szerint már több mint egy éve tartanak a munkálatai. A hamarosan elérhető alkotás újabb betekintést ígér abba a szokatlan és korlátozó jogi konstrukcióba, amely Britney apját, Jamie Spearst tartotta gondnoki pozícióban lánya 2008-as nyilvános idegösszeomlása óta.

A dokumentumfilmhez készült hivatalos előzetes már elérhető: ebben megismerhetjük Erin Lee Carr és Jenny Eliscu újságíró nyomozását az énekesnő gondnokság alá helyezésével kapcsolatban. A klipben az idén júniusi bírósági meghallgatáson készült hangfelvétel részlete is hallható, amelyben Britney maga jelenti ki: „Már eltelt 13 év. És elég volt.”

A Netflix nagy érdeklődésre számot tartó dokumentumfilmje egy nappal a Britney-ügy soron következő bírósági tárgyalása előtt érkezik a streamingszolgáltató platformjára.

Forrás: Elle