Quantcast

Trailer

Megérkezett a West Side Story remake előzetese – videó!

Megérkezett a West Side Story remake előzetese – videó!
© 20th Century Studios

Az 1961-es filmklasszikus legújabb verzióját Steven Spielberg rendezte.

Eredetileg a Broadway színpadán debütált a West Side Story, amely bemutatója óta hatalmas népszerűségnek örvend, a musicalből 1961-ben filmfeldolgozás is készült. 2021-ben a Jets és a Cápák újra összecsapnak: a legújabb feldolgozást pedig nem más rendezte, mint Steven Spielberg.

A forgatási munkákat 2019 szeptemberében fejezték be, ám a bemutatót a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani, hamarosan azonban végre a mozikba érkezik a zenés-táncos film. Ennek apropóján közzétették az első hivatalos előzetest a remake-hez, ami alapján egy rendkívül látványos és izgalmas alkotásra számíthatunk.

A szereplők között a Broadway és Hollywood nagy nevei is feltűnnek: a főszereplő szerelmeseket a Csillagainkban a hiba című filmben bemutatkozott Ansel Elgort és az újonnan felfedezett tehetség, Rachel Zegler alakítja. De láthatjuk majd a vásznon a Sia klipjeiből ismerős Maddie Zieglert, valamint Ariana DeBose-t és David Alvarezt is.

Az előzetes videóban felcsendül a jól ismert Tonight című sláger is, és olyan rég látott helyszínek elevenednek meg újra előttünk, mint a táncterem, ahol Tony és Maria először találkozik, vagy a ruhabolt, ahol Maria dalra fakad. Sőt, a szemfüles rajongók egy ismerős arcot is kiszúrhatnak a tömegben: Rita Morenót, aki az eredeti, 1961-es filmadaptációban Anitát alakította.

A West Side Story remake-je várhatóan december 10-én kerül a mozikba.

Forrás: Elle