Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MICKEY 17

Bizarr előzetes érkezett Robert Pattinson új thrilleréhez

2024. szeptember 18.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film előzetes robert pattinson videó élősködők Mickey 17
Bizarr előzetes érkezett Robert Pattinson új thrilleréhez
© JULIEN DE ROSA / AFP

Robert Pattinson régóta várt filmje 2025-ben kerül a mozikba, már az első előzetes is megérkezett hozzá. 


Kiadták az első előzetest a Mickey 17című filmhez, amiben Robert Pattinson alakítja a főszerepet. A sci-fi/thriller igazán érdekesnek ígérkezik, a mozirajongók pedig már most nagyon várják a filmet. 

Ilyen lesz Robert Pattinson új fimje 

A Mickey 17 című mozit Pong Dzsunho rendezte, aki a 2019-es Élősködők című film rendezője volt. Az alkotás pár évvel korábban hatalmas sikert aratott. Összesen 180 díjat nyert, ebből 4 Oscar-díj. A Mickey 17 egy nagyon érdekes filmnek ígérkezik, már a témája is kifejezetten egyedi. 

A mozi Edward Ashton 2022-es Mickey 7 regénye alapján készült. Egy férfiről szól, aki feláldozhatónak jelentkezik egy céghez dolgozni. A Robert Pattinson által alakított Mickey olyan veszélyes küldetésekben vesz részt, amelyeket nem biztos, hogy túlél. Éppen ezért, ha meghal, súlyosan megsebesül, a cég csak eltünteti a maradványait, és másnap egy új verziója áll munkába. A problémák akkor kezdődnek, amikor Mickey egyik este a saját épen maradt verzióját találja az ágyban, mivel egyszerre ketten nem lehetnek életben. 

Az előzetes alapján a rendező nem maradt annyira komoly. Bár a film besorolása a thriller/sci-fi, több humoros elem is van a rövid videóban, és a zeneválasztás is arra enged utalni, hogy szórakoztató lesz a film. 

Robert Pattinson mellett a filmben szerepelni fog még Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette és Mark Ruffalo is. A filmet eredetileg 2024. március 29-én mutatták volna be, végül a stúdió 2025 elejére halasztotta a megjelenést. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves