Quantcast

Teória

Mágikus rejtély: Rupert Grint nem is volt jelen a Harry Potter reunion forgatásán?

Mágikus rejtély: Rupert Grint nem is volt jelen a Harry Potter reunion forgatásán?
© Notimex via AFP

A rajongók vad nyomozásba fogtak, és bizonyítékot is találtak arra, hogy Rupert jeleneteit később vették fel a show-ba.

A Harry Potter rajongók számára nem is indulhatott volna varázslatosabban az év: január elsején debütált az HBO-n a Visszatérés a Roxfortba, a Harry Potter-sorozat 20 éves évfordulójának alkalmából készített háttérműsor. A nosztalgikus utazás sokak szemébe könnyet csalt, és szép számmal akadnak olyan rajongók is, akik újra és újra végignézik a másfél órás alkotást – közben pedig különös részletekre bukkannak.

A legújabb elmélet futótűzként kezdett terjedni a közösségi oldalakon: e szerint a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint nem vett részt személyesen a show forgatásán. Míg a többi szereplő Londonban vette fel a reunion jeleneteit, Rupert Torontóban forgatott éppen – ezt pedig több bizonyítékkal is alátámasztják.

Kanadában forgatott Rupert?

2021. novemberében bejelentették, hogy Rupert Grint Kanadába utazott Guillermo del Toro készülő Netflix-sorozatának forgatására, a Cabinet of Curiosities című alkotás munkálatain készült első fotókat pedig még a Daily Mail tette közzé. Ezek alapján a hírek alapján a rajongók arra következtetnek, hogy Rupert még javában Torontóban tartózkodott, amikor a Visszatérés a Roxfortba forgatása zajlott – erre utal az is, hogy a Harry Potter reunion stáblistáján egy torontói forgatócsoportra tett utalás is található.

A mai technológiának köszönhetően már nem elképzelhetetlen, hogy Rupertet digitális utómunkával varázsolták oda Daniel Radcliffe és Emma Watson mellé, de mi a helyzet azokkal a jelenetekkel, ahol Rupert és Emma kettesben vannak, és megfogják egymás kezét?

Árulkodó részlet

Nos, a szemfüles rajongó-nyomozóknak erre is van válaszuk. Néhányan ugyanis kiszúrták, hogy Emma Watson körmei különböző színekben pompáznak a Ruperttel, illetve a hármasban felvett jelenetekben.

Bár az öltözéke és a frizurája is megegyezik a felvételeken, Emma körmei feketére vannak festve a Daniellel és Ruperttel közös képsorokon, míg amikor Ruperttel kettesben vannak, a körmei aranyszínűn csillognak. A Harry Potter-fanok teóriája tehát az, hogy a közös jelenetek forgatásán Rupert és Emma is jelen volt, ám ezeket feltehetően egy másik alkalommal vették fel.

Forrás: Elle