Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A Hot Take

Máris itt a Johnny Depp vs. Amber Heard perről forgatott film első előzetese

2022. szeptember 30.

2 perc olvasás

ELLE

film amber heard előzetes johnny depp per rágalmazási per
Máris itt a Johnny Depp vs. Amber Heard perről forgatott film első előzetese
© Niklas HALLE'N / AFP

Hamarosan bemutatják az Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási peréről forgatott filmet.


Túlzás nélkül az évtized pere vette kezdetét idén áprilisban, amikor nyilvános tárgyalássorozat során hallgatták meg a rágalmazási ügyben Johnny Deppet és Amber Heardöt. Világszerte milliók követték figyelemmel a botrányokkal tűzdelt vallomásokat, és az egész internetet lázban tartotta, vajon kinek a javára döntenek majd az esküdtek.

Az óriási médiaérdeklődés és figyelem nyomán csak idő kérdése volt, hogy Hollywood egykori sztárpárjának rágalmazási perét mikor filmesítik meg, és úgy tűnik, hogy ez a vártnál is gyorsabban bekövetkezett.

A napokban ugyanis már be is mutatták a film első előzetesét. A Hot Take: A Depp/Heard Trial címet viselő alkotás a bírósági ügyet dolgozza fel igen részletekbe menően.

 Az előzetes rögtön egy tárgyalótermi jelenettel indul, amelyben a Johnny Depp ügyvédjét alakító színésznő kijelenti: „Heard kisasszony megrágalmazta Depp urat azzal, hogy bántalmazónak nevezte őt.”

Johnny Depp és Amber Heard viharos kapcsolata

Az amerikai Tubi nevű streamin-szolgáltató kínálatában szeptember 30-án debütáló film ígérete szerint az „év legnézettebb tárgyalása” kulisszái mögé enged bepillantást – ahol az igazság rejtőzik.

A rövid jelenetekből arra lehet következtetni, hogy a bírósági tárgyalás mellett a film Johnny Depp és Amber Heard párkapcsolatát is boncolgatja majd, a boldog és a problémás időszakokat egyaránt felvillantva.

Mint ismeretes, a hat héten át elhúzódó botrányos per végén az ítélőszék Johnny Depp javára döntött, és 10 millió dolláros kártérítés, valamint 5 millió dolláros büntetés kifizetésére kötelezte Amber Heardöt. A színésznő többször is fellebbezett a döntés ellen, ezek az ügyek azonban jelenleg is folyamatban vannak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves