Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VALENTINE'S DAY MOVIES

Az 5 legjobb Valentin-napi film, amit meg kell nézned

2024. február 14.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

film Valentin-nap filmajánló időről időre mozi mozifilm
Az 5 legjobb Valentin-napi film, amit meg kell nézned
© © MMIX New Line Productions, Inc.

Megtaláltuk a tökéletes Valentin-napi programot: válaszd ki a neked leginkább tetsző romantikus filmek közül a kedvencedet és máris indulhat a szerelmes moziélmény! 


Lehet szeretni vagy nem szeretni a Valentin-napot, de egy biztos: ilyenkor a szerelemről szól minden. Ha nincs még programod erre a napra, akkor jó ötlet lehet egy romantikus film megnézése, ami a párkapcsolatban élőknek és az egyedülállók számára is tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani. Most összegyűjtöttük minden idők legjobb Valentin-napi filmjeit a nagy klasszikus drámáktól kezdve az egészen vicces, már-már giccsesen jó szerelmi mozikig !

Következzen most minden idők 10 legjobb Valentin-napi filmje! 

VALENTIN-NAP (2010)

Főszereplők: Jessica Biel, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Jessica Alba, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Patrick Dempsey

A világ legnagyobb sztárjai szerepelnek a Valentin-nap című filmben, ami mi másról is szólhatna, mint magáról a szerelmesek ünnepéről! A mozi szerelmek születését, alakulását, elmélyülését és felbomlását mutatja be egy február 14-i napon, ahol szinte mindenkinek a sorsa keresztezni egymást - ám közel sem biztos, hogy olyan értelemben, mint az először gondolnánk. A film a romantikus szálak mellett végig izgalmakat rejteget, még az utolsó 5 percben is vannak meglepetések! 

IDŐRŐL IDŐRE (2013)

Főszereplők: Rachel McAdams, Domhnall Gleeson

Happy end mély érzelmekkel! Így lehetne a legjobban jellemezni az Időről időre című filmet, amiben Tim Lake (Domhnall Gleeson) egy időutazót alakít. Bár Tim a múltat nem tudja megváltoztatni és a jövőt sem látja előre, annyiszor viszautazhat a múltba, amennyiszer csak akar. Ezzel a képességével képes magába bolondítani a gyönyörű Maryt (Rachel McAdams), ám idővel rájön, hogy nem képes megoldani a hétköznapi élet gondjait és problémáit a múltba való utazásával. 

A BOLDOGÍTÓ TALÁN (2008)

Főszereplők: Michelle Monaghan, Patrick Dempsey 

Mit teszel akkor, ha rájössz, hogy életed nagy szerelme végig az orrod előtt volt és most elveszítheted? Ez történik meg a nőfaló Tommal (Patrick Dempsey) is, akinek a legjobb barátja, az egyetlen nő, aki állandóan jelen van az életében, Hannah (Michelle Monaghan) váratlanul bejelenti, hogy férjhez megy és Skóciába költözik New Yorkból. Vajon képes megakadályozni a férfi az esküvőt és bevallani a szerelmét a nőnek? Egyáltalán képes a barátságukat álváltoztatni szerelemmé? A filmből kiderül! 

Bazi rossz Valentin-nap (2009)

Főszereplők: Nia Vardalos, John Corbett

A Bazi nagy görög lagzi rendezői és írói készítették el ezt a vicces-szerelmes romkomot, amiben a főszereplőket szintén Nia Vardalos és John Corbett alakítják. A virágkötő Genevieve (Nia Vardalos) és Greg (étterem-tulajdonos) között első látásra megvan a szimpátia és úgy döntenek, randizni kezdenek egymással. Igen ám, de a nőnek van egy meglehetősen furcsa randiszabálya: 5 találkozónál többet egy pasival sem randizik. Vajon be tudja ezt a randiszabályt tartani Greg esetében is? 

NEW YORK, i love you (2008)

Főszereplők: Robin Wright,  Natalie Portman, Maggie Q, Blake Lively, Rachel Bilson, Orlando Bloom, Hayden Christensen, Bradley Cooper,  Shia LaBeouf, Ethan Hawke

A New York, I love you című filmben lévő kis történetek mindegyike különbözik egymástól (más írta és más rendezte is őket), ám annyi közös bennük, hogy Nem Yorkban játszódnak és a szerelemről szólnak. A néhol komikus, néhol drámai elemekkel tűzdelt film bemutatja, mennyire másként éljük meg a szeretetet, a szerelmet és lehetséges, hogy amit egyesek boldogító mámornak látnak, másoknak az maga a pokol. A film tele van világsztárokkal és igencsak elgondolkodtató! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves