Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMES KVÍZ

Kvíz: Kitalálod a színészt a híres szerepei alapján?

2024. április 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film színész színészek kvíz filmes kvíz
Kvíz: Kitalálod a színészt a híres szerepei alapján?
© Shutterstock

Ha szereted a filmeket, akkor biztosan felismered a színészeket a legnépszerűbb szerepeik alapján! 


Az elmúlt időszakban már több filmekkel kapcsolatos kvízt készítettünk, most hoztunk egy újabbat. Nem a régi filmekről vagy híres klasszikusokról van szó, hanem a népszerű színészeket kell felismerni a filmszerepeik alapján! 

Felismered a színészt a három filmje alapján? 

Mivel a híres színészek számos népszerű filmben szerepelnek, ezért a kvízt nem bonyolítottuk túl, minden színész esetén 3 filmcímet soroltunk fel, majd két lehetőség közül kell kiválasztani a helyes megoldást. Ennek ellenére nem jelenti azt, hogy a kvíz egyszerű, hiszen kevésbé ismert filmcímek is bekerültek a válogatásba, melyek akár megtévesztőek is lehetnek. 

Ám a valódi filmrajongóknak biztosan nem okoz problémát majd a kvíz, és könnyedén kitalálják a színészeket a filmcímek alapján! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves