Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

Lebukott: Katalin hercegné ezeken a szépészeti beavatkozáson eshetett át

2022. augusztus 28.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

plasztika fogfehérítés botox plasztikai műtét Katalin hercegné
Lebukott: Katalin hercegné ezeken a szépészeti beavatkozáson eshetett át
© Chris Jackson/Getty Images

Tényleg volt valamilyen plasztikai műtétje Katalin hercegnének? A szakértők most elmondták a véleményüket a hercegné külsejével kapcsolatban!


Katalin hercegné ragyogó szépségéhez nem is férhet kétség! A közkedvelt szépségápolási rutinja, az egészséges életmódja és a szigorú diétája viszont a plasztikai sebészek szerint nem elég ahhoz, hogy 40 évesen ilyen remekül nézzen ki. Bár Katalin hercegné tényleg rengeteg mindent megtesz a tökéletes külsejéért, a szakértők szerint ő is alávetette magát pár szépészeti beavatkozásnak – ráadásul nem is akármilyeneknek! 

Katalin hercegné biztosan megcsináltatta a fogsorát 

Katalin hercegnének gyerekként hosszú éveken át viselnie kellett fogszabályzót – többek között ezért is néz ki a mosolya olyan tökéletesen, de a szakértők szerint más fogászati procedúráknak is alávetette magát. A fogorvosok szerint szinte biztos, hogy kifehérítette a fogait, az elmúlt 10 évben pedig valószínűleg hófehér porcelán héjakkal tették még tökéletesebbé a fogsorát.

Ahogyan a fenti képeken is tisztán látható, Katalin hercegné fogai a húszas éveiben nemcsak árnyalatban, hanem hosszúságban és szélességben is különböztek egymástól. Ezeket az apró tökéletlenségeket viszonylag könnyedén helyre lehet hozni személyre szabott porcelén héjakkal, melyek dominánsabb, harmonikusabb mosolyt teremtettek Katalinnak. 

a szakértők szerint Katalin hercegné rendszeresen botoxoltat 

Katalin hercegné viszont nemcsak a fogait csináltatta meg: a plasztikai sebészek szerint ha teljes faceliften, azaz ráncfelvarráson nem is, szemhéjfelvarráson vagy legalábbis botoxon teljesen biztosan átesett. Ezt abból következtetik a palsztikai sebészek, hogy az évek múltán Katalin hercegnének egyre kevesebb ránca van a szeme körül, a szemhéja pedig szabályosan kifeszesedett az évek folyamán.

Ez a megfiatalodott tekintet pedig még a legmodernebb szépészeti arckezelésekkel és a legdrágább bőrápolási készítmények használatával sem érhető el.

A hercegné a szem alatti karikáit is feltölthette

Ahogyan Katalin hercegnének a teljes szemkörnyéke megfiatalodott 40 éves korára, úgy a plasztikai sebészek joggal feltételezik azt is, hogy a természetes, szem alatti "táskák" és karikák is fel lettek töltetve Katalin hercegnének. 

A szem alatti karikák feltöltése rutineljárás, de nem veszélytelen. Ez a művelet viszont egy csapásra fiatalos arckifejezést eredményez, arról nem is beszélve, hogy még a legkialvatlanabb, legfárasztóbb nap után sem tűnik fáradtnak az ember. A plasztikai sebészek szerint nemcsak Katalin hercegné, hanem szinte minden világsztár átesik ezen a beavatkozáson.

katalin hercegné Az évek folyamán  egyre szebb lesz 

Bárhogyan is legyen, Katalin hercegné kétségtelenül kivirult a 40-es éveihez közeledve, ez pedig minden bizonnyal nem a kipihent életmódjának köszönhető, mert rendkívül elfoglalt hétköznapjaik és sűrű programjaik vannak Vilmos herceggel – beleértve három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nevelését.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves