Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Hatalmas álmát adja fel Katalin hercegné és Vilmos herceg a gyerekeiért 

2022. augusztus 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család vilmos herceg György herceg brit királyi család Katalin hercegné
Hatalmas álmát adja fel Katalin hercegné és Vilmos herceg a gyerekeiért 
© Mark Cuthbert/Getty Images

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy nagy közös álmukról mondott le azért, hogy a gyerekeiknek jobb legyen!


Köztudott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy hangsúlyt fektetnek gyermekeik nevelésébe és a lehető leghétköznapibb életet szeretnék biztosítani nekik annak ellenére is, hogy a királyi család tagjai. Katalin hercegné a magánrepülőgép használata helyett nemrég például egy sima utasszállító repülőgépen utazott a gyermekeivel, de arra is ügyelnek, hogy csak a legfontosabb királyi eseményeken mutassák meg őket. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg életében a gyermekeik állnak az első helyen

A csillogás és a rivaldafény ellenére Katalin és Vilmos két lábbal áll a földön, ezt pedig az is megerősíti, hogy lemondtak az egyik nagy álmukról azért, hogy a gyermekeiknek jó legyen.

Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanis eredetileg Londonban, egészen pontosan a Kensington palotában szeretett volna letelepedni, ám amióta gyerekeik iskolába járnak, egyre nagyobb kihívást okozott nekik a brit fővárosban való lét.

A hercegi pár elköltözött a gyermekeik miatt

Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanis belátta, hogy a londoni forgatag nem kisgyermekeknek való, ezért Erszébet királynő főhadiszállása, a Windsori kastély mellé, a vidéki Adelaide Cottage-ba költöztek, melyet azonban még nem vásároltak meg, csupán bérelnek.

A hercegi pár egyébként az északi Norfolkban lévő rezidenciájukba való kiköltözést is fontolgatta, ám mivel az legalább három órás autóútra található Londontól, kétséges lett volna, hogy egyáltalán el tudják-e végezni királyi udvarban lévő feladataikat. Windsor viszont tökéletes választásnak bizonyult számukra, mert szeptembertől György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a közelben lévő Lambrook School magániskolába fog járni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves