Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Meghan Markle keresztbe tett Katalin hercegnének

2022. augusztus 23.

2 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő királyi család meghan markle utazás Katalin hercegné
Meghan Markle keresztbe tett Katalin hercegnének
© David Gray / Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg ismét olyat tettek, ami felidegesítette az udvart, főleg Katalin hercegnét. 


Harry herceg és Meghan Markle hamarosan visszatérnek az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyenek egy jótékonysági eseményen. Érkezésüktől azonban nincs mindenki elragadtatva. 

Európába utazik Meghan Markle és Harry herceg

Szeptember 5-én Sussex hercege és hercegnője Manchesterbe utaznak, hogy részt vegyenek a One Young World Summit rendezvényen, amelyre több mint 190 ország fiatal vezetője kapott meghívást.

Ennek az invitációnak azonban nem örül túlzottan Katalin hercegné és Vilmos herceg, ugyanis szerintük rossz üzenete van a jelenlétüknek. 

A hétköznapi szemlélőknek, különösen az amerikai lakosoknak úgy tűnhet, hogy Meghan Markle és Harry herceg visszatértek a királyi munkához. Mintha mindent megbocsátottak volna nekik, és újra egyenértékűek lennének Katalin hercegnével és Vilmos herceggel 

— magyarázta Duncan Larcome, a monarchia szakértője a „Daily Express" című lapban augusztus 21-én.

Nem ez az egyetlen állomás

Ha pedig mindez nem lenne elég, szeptember 8-án egy újabb fontos látogatásra készülnek, akkor a WellChild Awardon teszik tiszteletüket. Harry herceg ezen az eseményen akkor vett részt, amikor még a királyi család tagja volt, így ennek sem örülnek túlzottan, mert csak tovább bonyolíthatja az emberekben kialakult képet. 

A WellChild Award előtt a páros Németországba is ellátogat, mégpedig az Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go rendezvényre. 

Ami pedig meglepő, hogy hiába az európai kitekintések, Meghan Markle és Harry herceg nem találkoznak II. Erzsébet királynővel, akit nem tudni, hogy feldühítettek az események. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves