Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A korona

Kétségbeesetten keresnek színészt a fiatal Vilmos herceg szerepére

2022. augusztus 16.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix casting szereplők Vilmos herceg a korona netflix sorozat
Kétségbeesetten keresnek színészt a fiatal Vilmos herceg szerepére
© DAVID CHESKIN / POOL / AFP

Vészesen közeleg A korona új évadának forgatása, de még nem találták meg a tökéletes jelöltet a fiatal Vilmos herceg szerepére.


Alig egy hónapja van hátra a Netflix csapatának, hogy megtalálják a tökéletes jelöltet a fiatal Vilmos herceg szerepére. Szeptemberben ugyanis a tervek szerint elkezdenék forgatni A korona hatodik évadát, ám a stáb egyelőre nem talált még alkalmas színészt a szerepre.

Így aztán úgynevezett nyitott castingot hirdettek, ahova a 18 és 35 év közötti színészek jelentkezését várják, akik eljátszanák a fiatal Vilmos herceget.

Fontos kitétel, hogy a jelöltek a lehető leginkább hasonlítsanak a cambridge-i hercegre, a színészi tapasztalat azonban nem előfeltétel, vagyis kezdők is bátran beadhatják a jelentkezésüket.

Már feltűnt Vilmos herceg A korona epizódjaiban

A Netflix sikerszériája arról híres, hogy időről időre lecserélik a főszereplőiket, hogy minél hitelesebben tudják ábrázolni az évek során egyre idősebbé váló karaktereket. Így aztán A korona 5. évadában Dominic West vette át Károly herceg szerepét, a kiskorú Vilmost pedig a színész fia, Senan West játszotta el.

A sorozat legújabb és egyben utolsó évada a 90-es évek végét és a kétezres évek elejét fogja felölelni, a történet középpontjába pedig a fiatal felnőtt Vilmos herceg és Katalin bimbózó románca kerül majd.

Idén év elején ezért a Netflix lázasan kereste a megfelelő színésznőt Kate Middleton szerepére is, akit úgy tűnik, meg is találtak, bár egyelőre még nem jelentették be, hogy ki alakíthatja a hercegnét. Ezzel minden bizonnyal megvárják majd, hogy megtalálják a tökéletes Vilmos herceget mellé.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves