Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Július 28–31.

4 koncert a hétvégén, amit nem érdemes kihagyni

2022. július 27.

1 perc olvasás

ELLE

koncert péterfy bori programajánló Budapest program hétvégi programok hétvégi koncert
4 koncert a hétvégén, amit nem érdemes kihagyni
© Unsplash/Pien Muller

Sokszínű és izgalmas koncerteket csíphetsz el július utolsó hétvégéjén – mutatjuk a kedvenceinket!


Négy nap, négy különböző zenei stílus, de egyvalami közös bennük: mindegyik koncert felejthetetlen élményeket tartogat.

Csütörtök: Péterfy Bori & Love Band

Féktelen energiából garantáltan nem lesz hiány Péterfy Bori csütörtöki koncertjén, akik ráadásul jeles évfordulót ünnepelnek: idén 15 éves a zenekar. Ennek alkalmából különleges sztárvendégeket fogadnak a Budapest Park színpadán, többek közt Lovasi András, Papp Szabi és az Esti Kornél zenekarból ismert Bodor Áron is együtt zenél majd Boriékkal.

Péntek: Dé Unplugged

Az Orczy Summer Chill rendezvénysorozat keretében most pénteken Darabos Dávid, azaz Dé lép színpadra, akinek karakteres hangja a SuperStereo slágereiből (Bent a neved, 7 lépés) lehet ismerős. Igazi popcsemegékre számíthatunk, egy szál zongorakísérettel.

Szombat: Nightwish

A 25 éves jubileumát ünneplő FEZEN nagyszínpadát a finn szimfonikus metálzenekar Nightwish fogja felszántani szombaton. Biztosan felcsendülnek majd  kétezres évek klasszikusai, mint például az Amaranth vagy a Wish I Had An Angel, de 2020-ban megjelent albumukról is hoznak pár újdonságot.

Vasárnap: Malek Andi Soulistic

Malek Andrea énekesnő és Jáger Bandi zongorista-zeneszerző formációja a gospel, a jazz és a soul stílusjegyeinek ötvözésével hozott létre valami igazán különlegeset. Az előadás központi témája a zene és a lélek közötti szoros kapocs – így igazi spirituális zenei élményben lehet részünk a Várkert Bazár Öntőház udvarában.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves