Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Pánik tört ki Michael Bublé koncertjén

2022. július 27.

1 perc olvasás

ELLE
koncert pánik
Pánik tört ki Michael Bublé koncertjén
© Getty Images/Mondadori Portfolio

Michael Bublé angliai koncertjén rengetegen bepánikoltak. 


Angliában adott koncertet Michael Bublé! A kanadai énekes Exeter's Powderham kastélyban lépett fel. A fellépést azonban le kellett állítani, miután többen segítségért kiabáltak a tömegben. Bublé először nem értette, hogy mi történik, de utána látta, hogy egy rajongónak orvosi segítségre van szüksége.

Mi történik? Miért kiabálnak az emberek? 

- kérdezte Michael Bublé a koncerten, majd segítséget hívott, a rajongókat pedig arra kérte, hogy ne féljenek.

Nincsenek elragadtatva a rajongók

Carla Snell szintén a koncerten tartozkódott. A Mirror magazinnak mesélte el, hogy mi történt. A rajongó szerint az énekes a koncert végén viccelődött is az incidenssel. A nő azt is elárulta, hogy a kijutás a koncertről szintén rendkívül veszélyes volt, egyszerre 25 ezer ember indult kifelé.

A Twitteren rengetegen fejezték ki a csalódásukat. Egy rajongó azt írta, hogy soha életében nem volt még ilyen rossz koncerten, de sokan írtak arról is, hogy az egész szituáció rendkívül veszélyes volt és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves