Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Friends

A Jóbarátok sztárjainak ezért volt elegük Jennifer Anistonból a forgatások alatt

2023. június 27.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

david schwimmer Jennifer Aniston késés Jóbarátok rossz szokás
A Jóbarátok sztárjainak ezért volt elegük Jennifer Anistonból a forgatások alatt
© Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

Jennifer Aniston egyik kellemetlen szokására derült fény.


Jennier Aniston mindenkit magára haragított, beleértve sorozatbeli szerelmét, David Schwimmert is. Annak ellenére, hogy a magánéletben is közel kerültek egymáshoz, és hogy – ma már nem titok – a színésznő szerelmes volt a kollégájába, nem történt köztük semmi. Ebben az is közrejátszhatott, hogy Anistonnal nem volt könnyű együtt dolgozni.

Egy rossz szokása miatt szinte mindenki neheztelt rá, ugyanis rengeteg kellemetlenséget okozott.

Jennifer Aniston nem volt tekintettel másokra

Nemrégiben kiderült, hogy a színésznő rendszeresen elkésett a forgatásokról, így hatalmas csúszásokkal fejezték be a forgatásokat. Mivel mindenki később tudott hazamenni, nagyon sokan nem kedvelték.

Kétségtelen, hogy nagyon tehetséges színésznő, de kollégái sem tudták elfogadni, hogy mindannyiuknak kellemetlenséget okoz egy rossz szokás miatt. David Schwimmer egyszer leült vele beszélni erről, és felhívta rá a figyelmét, hogy mennyire méltánytalan a viselkedése a többiekkel szemben. Ezt követően már Lisa Kudrow is meg merte említeni, hogy nem ért egyet ezzel a gyakorlattal.

jennifer-aniston
Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

Mivel Aniston egyébként nem akart rosszat a kollégáknak, végül igyekezett változtatni a szokásán. A sorozat hosszú éveken át futott, így valószínűleg végül sikerült elsimítaniuk a konfliktust a stábon belül.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves