Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

Jennifer Aniston brutálisan őszintén vallott arról, hogy miért nem születhetett sohasem gyereke

2022. november 10.

1 perc olvasás

ELLE
jennifer aniston gyermektelenség nehézség lombik
Jennifer Aniston brutálisan őszintén vallott arról, hogy miért nem születhetett sohasem gyereke
© Getty Images/Jon Kopaloff

Jennifer Aniston szeretett volna édesanya lenni. 


Jennifer Aniston először vallott őszintén arról, hogy mennyit küzdött azért, hogy gyermeke legyen. A színésznő próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel is, de sajnos nem sikerült teherbe esnie.  A sztár hozzátette, hogy bármit megadna azért, ha fiatalkorában figyelmeztették volna, hogy fagyassza le a petesejtjeit.

Mesterséges megtermékenyítésen mentem keresztül, ittam a kínai teákat, kipróbáltam mindent. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja: fagyaszd le a petesejtjeidet. Ez a hajó már elment. Nem bánok semmit

- mondta az Allure magazinnak a színésznő.

Jennifer Aniston arról is beszélt, hogy eddig, miért hallgatott. A sztár elárulta, hogy védte ezeket az információkat, mert félt attól, hogy a világ olyan történeket hoz létre, amik nem igazak, de rájött, hogy valójában nincsen semmi, amit rejtegetnie kellene.

Brad Pittről is beszélt

Korábban felröppentek a pletykák, hogy Brad Pitt azért hagyta el valójában a színésznőt, mert ő nem akart gyereket. Jennifer Aniston most elmondta, hogy ebből semmi sem igaz, nem volt egy önző partner, aki megfosztotta volna a partnerét a szülőség örömétől.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves