Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BRIDGET JONES

Hugh Grant hatalmas titkot árult el a Bridget Jones 4. részéről

2024. április 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film bridget jones folytatás Hugh Grant
Hugh Grant hatalmas titkot árult el a Bridget Jones 4. részéről
© Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Hamarosan érkezik a Bridget Jones következő része, amiről Hugh Grant új részleteket árult el. 


Hetekkel ezelőtt jelentek meg az első pletykák a készülő Bridget Jones-filmről. Eleinte kevés információt lehetett tudni a folytatásról, azóta már kiderült, hogy visszatér Hugh Grant, aki azt is elárulta, mikorra tervezik a premiert. 

Hugh Grant ezt gondolja a Bridget Jones 4. részéről 

A Bridget Jones Helen Fielding könyvsorozatán alapszik. Az írónő eddig 4 könyvet írt Bridgetről, a következő film a Bridget Jones naplója 3. – Bolondulásig című regényt dolgozhatja fel. A könyv szerint Bridget az 50-es éveiben jár, özvegy, egyedül neveli a gyermekét, és megpróbál ismét randizni. Az ismerkedés problémáit és az egyedülálló anyák nehézségeit jeleníti meg a könyv humoros formában. 

Az információk szerint az új film ezen a regényen alapszik, így nagy valószínűséggel Bridget ismét egyedül van. Ezt a teóriát erősíti, hogy Colin Firth nem tér vissza Mark Darcyként a vászonra. Hugh Grant azonban feltűnik, a színész nem szerepelt az előző filmben, ezért már nagyon várják a rajongók. Egy interjú során azt is elárulta, mire számíthatnak a nézők. 

Mondok valamit, szerintem ez a negyedik Bridget forgatókönyve a legjobb a négy közül. És valójában az egyik legjobb forgatókönyv, amit hosszú ideje olvastam

– nyilatkozta a ET-nek. 

Utalt rá, hogy Bridget tényleg egyedülálló anya lesz. Szembesülni fog a kihívásokkal, miközben a film igyekszik viccesen kezelni a helyzeteket. A színész szerint az egész történet könnyfakasztó, amin sokan el tudnak majd érzékenyülni. 

A színész azt is elárulta, hogy a tervek szerint a film 2025-ben érkezik a mozikba. Remélhetőleg már Valentin-napkor, így a rajongók viszonylag hamar megtudhatják, hogyan folytatódik Bridget Jones története a vásznon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves