Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Fontos dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságok 3. évadáról

2024. június 07.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hatalmas kis hazugságok hbo Nicole Kidman reese witherspoon
Fontos dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságok 3. évadáról
© IMDb

Már biztosan érkezik a Hatalmas kis hazugságok 3. évada, Nicole Kidman és Reese Witherspoon új információkat árultak el a folytatásról. 


Az HBO egyik legsikeresebb sorozata volt a Hatalmas kis hazugságok. A szériából eddig 2. évad készült, ám az alkotók korábban elárulták, már készült a folytatás. Bár a premier dátumát még nem jelentették be, a főszereplők megosztottak pár izgalmas információt

Új információkat árultak el a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

2017-ben érkezett meg az HBO-ra a Hatalmas kis hazugságok. A Liane Moriarty regényéből készült sorozat nagy sikert aratott, és milliók követték a történetet. A sorozatot a kritikusok is méltatták, sokan kiemelték a színésznők teljesítményét. David E. Kelley, a széria alkotója semmit sem bízott a véletlenre, hiszen a főbb szerepekben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley és Zoë Kravitz láthatóak.

A sorozat nagy sikert aratott, így 2019-ben jött a második évad, ami még fordulatosabb lett. A stábhoz pedig csatlakozott Meryl Streep. A szezonzáró után sokáig úgy tűnt, nem lesz folytatás, ám hamarosan elkezdhetik a munkálatok, ezt most a színésznők is megerősítették.

Gyorsan haladunk, Liane pedig szállítja a könyvet. Jó formában vagyunk

– árulta el Nicole Kidman egy beszélgetés során a Vanity Fairnek. 

Azt nem tudni, hogy Liane Moriarty milyen regényen dolgozik. A Hatalmas kis hazugságokból csak egy regény készült, a második szezont egy kiadatlan novella ihlette. Nagy valószínűséggel a 3. évaddal is hasonló lehet a helyzet. 

Reese Witherspoon, aki szintén szerepel a videóban, elmondta, nem szeretne információkat megosztani, amíg a forgatások el nem kezdődnek. Utána viszont biztosan fog beszélni, ha már jelmezben áll. Nicole Kidman nagyon izgatott, hogy ismét a többiekkel dolgozhat, így alig várja a forgatást. 

Az HBO képviselője nyilatkozott az Entertainment Weeklynek, annyit árult el, hogy nincs információja a sorozatról.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves