Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bejelentés

Jön a Hatalmas kis hazugságok 3. évada, itt van minden, amit tudunk

2023. november 21.

2 perc olvasás

ELLE

hatalmas kis hazugságok Nicole Kidman reese witherspoon Zoe Kravitz shailene woodley
Jön a Hatalmas kis hazugságok 3. évada, itt van minden, amit tudunk
© IMDB

Készül a Hatalmas kis hazugságok új évada. 


Hatalmas bejelentés tett Nicole Kidman: érkezik a Hatalmas kis hazugságok 3. évada. Korábban nem sok esély volt arra, hogy az  HBO népszerű sorozata visszatér, ugyanis a rendező, Jean-Marc Vallée 2021 decemberében elhunyt. A halála az egész stábot megviselte. 

Ők a sztárok 

A sorozat főszereplői olyan nagy sztárok, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern, valamint a második évadban Meryl Streep is csatlakozott a csapathoz. Vallée halála után Zoë Kravitz nyilatkozott, hogy nem sok esélyt lát a folytatásra.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nélküle folytassuk. Ő volt a sorozat megálmodója, szóval sajnos ennyi volt

 – mondta a színésznő a rendező halála után. 

Nicole Kidman hatalmas kijelentést tett

A színésznő a hétvégén részt vett egy rendezvényen, ahol lényegében megerősítette, hogy érkezik a 3. évad.

Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat. Egy olyan időszakban jött az éltembe, amikor megszülettek a gyerekeim, és már arra gondoltam, hogy visszavonulok. Aztán adódott ez a lehetőség, hogy Reese Witherspoon és én készíthettünk egy sorozatot, ami hatalmas siker lett... És csak hogy tudjátok: készülünk egy harmadikkal is

 – mondta Nicole Kidman.
A People magazin kereste bővebb információért Nicole Kidman sajtócsapatát, valamint az HBO-t is, de nem válaszoltak a megkeresésükre. 

2017-ben debütált az 1. évad

A Hatalmas kis hazugságok premierje 2017-ben volt, és Liane Moriarty azonos című könyvén alapult. A sorozat a kaliforniai Montereyben élő gazdag szülők és gyerekeik életét követte nyomon, ám egy gyilkossági ügy mindent beárnyékolt. A 2. évad 2019-ben tért vissza, és Meryl Streep Nicole Kidman anyósát alakította a sorozatban. Egyelőre nem tudni, hogy a 3. évad, miről szólna, de az biztos, hogy a rajongók izgatottan várják a folytatást! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves