Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Népszerű sorozat

Fontos dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságok 3. évadáról, megszólalt az egyik főszereplő

2024. augusztus 26.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat hatalmas kis hazugságok Zoe Kravitz
Fontos dolog derült ki a Hatalmas kis hazugságok 3. évadáról, megszólalt az egyik főszereplő
© IMDB

Mi már nagyon várjuk a Hatalmas kis hazugságok folytatását. 


Tényleg jön a Hatalmas kis hazugságok 3. évada. A sorozat egyik sztárja, Zoë Kravitz nyilatkozott, hogy izgatott a folytatást illetően, ám azt ő sem tudja, mire számíthatnak majd a nézők. A színésznő azt mondta, hogy jelenleg arra vár, hogy a forgatókönyv elkészüljön, és természetesen ő nyitott arra, hogy újra együtt dolgozzon a kollégáival. 

Várom, mint mindenki más, hogy lássam, mi lesz a harmadik évaddal... várakozom a telefon mellett, várom, hogy elkészüljön a forgatókönyv

– mondta a világsztár.

Ezt szeretné a karakterének 

Zoë Kravitz nem rejtette véka alá, hogy mit szeretne látni a sorozatban:

Jó kérdés. Szerintem Bonnie elválik - ez jót tesz neki

– nyilatkozta a színésznő az általa alakított karakterrel kapcsolatban. 

Nagyon nagy sikereket ért el

2017-ben érkezett meg az HBO-ra a Hatalmas kis hazugságok. A Liane Moriarty regényéből készült sorozat nagy sikert aratott, és milliók követték a történetet. David E. Kelley, a széria alkotója semmit sem bízott a véletlenre, hiszen a főbb szerepekben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley és Zoë Kravitz láthatóak. 2019-ben jött a 2. évad, ami szintén nem okozott csalódást a rajongóknak. A stábhoz pedig csatlakozott Meryl Streep. Először Nicole Kidman erősítette meg 2023-ban, hogy érkezik a folytatás, ám úgy tűnik, hogy 2025-nél vagy 2026-nál előbb nem fog debütálni a 3. évad. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves