Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Season THREE

Végre kiderült: itt folytatódik A Fehér Lótusz

2023. március 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat bejelentés Fehér Lótusz új évad
Végre kiderült: itt folytatódik A Fehér Lótusz
© Instagram/@thewhitelotus

A Fehér Lótusz egy különleges utazásra hívja a rajongókat, amit mindenki imádni fog. 


A Fehér Lótusz már az elején is antológiának indult, így logikus döntés, hogy a sorozat minden évadban más helyszínen játszódjon. Az első szálloda Hawaii-on nyitotta meg a kapuit, majd következett Olaszország. A mediterrán hangulat után egy teljesen új világot ismerhetnek a rajongók. 

Itt játszódik A Fehér Lótusz következő évada 

Az alkotó, Mike White már korábban elmondta, nagyon lelkes a folytatás miatt, és már a második évad premierje előtt elárulta, vannak ötletei a harmadik szezont illetően. 

Szerintem a harmadik évad egy szatirikus és vicces pillantás vethetne a halálra, a keleti vallásra és spiritualitásra

– mondta, majd hozzátette nagyon lelkesedik az ázsiai helyszínekért. Korábban úgy tűnt, megtalálták az ideális országot, mivel felmerült Japán. Johnny Knoxville, Mike White barátja egy interjúban el is ejtett egy megjegyzést, akkor azt mondta, Tokió is szóba került. 

Végül ezt a híresztelést nem erősítette meg az HBO, de most kiderült Mike White az elmúlt hetekben Thaiföldön tartózkodott. A sorozat alkotója dolgozott, feltérképezte a helyszíneket. Több városban is járt, így még nem tudni pontosan, a Fehér Lótusz szálloda hol lesz. Ám a Variety értesülései szerint Thaiföld már biztos. 

A sorozat folytatásáról még nem tudni sok információt. Az biztos, hogy új színészeket ismerhetünk majd meg. Eddig csak Jennifer Coolidge tért vissza, de a színésznő karaktere meghalt a 2. évad végén. Ettől függetlenül még visszatérhet valamilyen formában, ezt maga Mike White erősítette meg. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves